Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

01. 06. 2022. 22:14 1

Amber mora Depu da plati 15 miliona dolara

Porota je na "suđenju godine", kako su ga mediji nazvali, presudila u korist Džonija Depa, dok je Amber Herd dobila jednu kontratužbu.

Prema odluci porote, Dep je dobio tužbu za klevetu, pa njegova bivša supruga mora da plati 15 miliona dolara.

Iako je Amber na tužbu Depa, odgovorila kontratužbom i tražila 100 miliona dolara odštete, zbog tvrdnji Depovog bivšeg advokata Adama Voldmana da su njene tvrdnje o zlostavljanju "prevara", sud je prihvatio njenu kontratužbu. Međutim, po presudi, Dep duguje glumici 2 miliona dolara umesto 100 miliona koliko je tražila.

Podsetimo, Džoni Dep je tužio Amber Herd za klevetu, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru jer je u jednoj kolumni koju je 2018. objavio "Vašington Post" napisala da je bila izložena porodičnom nasilju u toku braka. Iako glumica nije pomenila slavnog glumca, ova kolumna privukla je ogromnu pažnju, a Dep je zbog posledica podneo pomenutu tužbu.

Zatim je Herd podnela protivtužbu, po kojoj je tražila 100 miliona dolara odštete zbog tvrdnji Depovog tadašnjeg advokata Adama Voldmana, da su njene tvrdnje o zlostavljanju neistinite i "prevara".

Herd i Dep su se upoznali na snimanju filma "The Rum Diary", a venčali su se 2015. godine. Samo godinu dana kasnije, Herd je u toku 2016. podnela zahtev za razvod braka, naredne godine su se razveli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati