Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

01. 06. 2022. 22:02 0

Prva izjava Amber Herd: Srce mi je slomljeno

Nakon što je porota danas posle šest nedelja suđenja donela konačnu odluku u korist Džonija Depa, a Amber Herd donbla jednu kontratužbu, glumica se oglasila i između ostalog kazala da je "neopisivo razočarana" i da joj je srce slomljeno, opisavši presudu kao "nazadovanje" koje odbacuje ideju da nasilje nad ženama treba shvatiti ozbiljno.

- Razočarenje koje osećam je neopisivo. Srce mi je slomljeno što takva planina dokaza i dalje nije bila dovoljna da se odupre nesrazmernoj moći uticaju mog bivšeg muža - rekla je ona i nastavila:

- Još sam više razočarana time što ova presuda znači za ostale žene. To je nazadovanje. Vraća sat u vreme kada bi žena koja je progovorila mogla biti javno osramoćena i ponižena. To odbacuje ideju da nasilje nad ženama treba shvatiti ozbiljno.

Tugu zbog epiloga suđenja nije mogla da sakrije.

- Verujem da su Džonijevi advokati uspeli da ubede porotu da previdi ključno pitanje slobode govora i da zanemari dokaze koji su bili toliko ubedljivi da smo pobedili u Velikoj Britaniji. Tužna sam što sam izgubila ovaj slučaj. Ali još sam tužnija što sam izgleda izgubila pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanka - da govorim slobodno i otvoreno - zaključila je Amber Herd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati