Zabava

[ Izvor: Nova.rs ]

29. 05. 2022. 14:31 0

Đuričko u svom stilu "KIDA" u novoj seriji na Netfliksu

Striming gigant Netfliks je juče obavestio svoje korisnike da je nova, četvrta sezona megapopularne serije "Stranger things" sada dostupna za gledanje. Kao jedan od glavnih likova pojavljuje se i Juri, kojeg tumači niko drugi do Nikola Đuričko.

Đuričko tumači ruskog švercera Jurija. Američki mediji navode da je Đuričko poznati glumac koji je glumio u nekoliko filmova i TV serija proizvedenih u njegovoj rodnoj Srbiji od osamdesetih, pre nego što je debitovao na engleskom jeziku u filmu "World War Z", 2012. godine. Godinu dana kasnije takođe je imao ulogu u mini seriji "The Last Panthers".

Đuričko je u Srbiji imao brojne uloge, i još kao mali postao je zvezda domaćih TV ekrana. Njegova prva velika uloga, koja ga je vinula u zvezde domaće kinematografije bila je uloga Kengura u filmu "Kad porastem biću Kengur“.

Kreatori nove sezone "Stranger things" najavljuju da će četvrta i peta sezona serije biti poslednje - te da je četvrta sezona zbog toga podeljena na "dva dela". Za sada je dostupno prvih sedam epizoda u kojima se Đuričko, standardno, snalazi fenomenalno.

Đuričko je još početkom 2020. godine objvio da je dobio ulogu u seriji - ali nije smeo da deli detalje sa fanovi na internetu. Četvrta sezona serije je sada dostupna na Netfliksu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati