Zabava

Direktno.rs

24. 05. 2022. 13:49 8

Nov evrovizijski podatak o Konstrakti: Bravo!

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta zauzela je peto mesto u finalu ovogodišnje Evrovizije u Torinu, a na tom takmičenju ušla je "istoriju".

Srpska predstavnica na pomenutom takmičenju je dobila i prestižnu "Marcel Bezençon" nagradu za umetnički doprinos festivalu, a sad se pojavio još jedan podatak za poštovanje.

Naime, Konstrakta je jedini ženski solo izvođač stariji od 40 godina koji je na "Evroviziji" dospeo u prvih pet u finalu u ovom veku. Autorka pesme "In Corpore Sano" ima 43 godine.

Na društvenim mrežama fanovi Evrovizije uveliko ističu ovaj podatak, a Konstrakta je na ovaj način pokazala da na ovom festivalu ima mesta i za izvođače koji nisu u dvadesetim ili tridesetim.

"Pokazala je da su godine samo broj", "Jedina je to uspela u ovom veku", "Možda nije pobedila, al' kao da jeste", neki su od komenetara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati