Zabava

Direktno.rs

24. 05. 2022. 08:33 0

Fotka legende s 19 godina mlađom izazvala haos

Legendarni argentinski fudbaler Huan Sebastijan Veron (47) razveo se prošle godine od supruge Marije Florencije i to nakon decenije i po. Veron i Marija odlučili su da je najbolje da završe bračnu avanturu, a veliki as nije dugo bio sam jer je ubrzo u njegovom zagrljaju završila 19 godina mlađa devojka.

Advokatica Valentina Martin izazvala je veliku pažnju nakon što je objavila fotografiju s Veronom. Dobila je brojne negativne komentare nakon kojih je reagovala.

Jasno je istakla kako ona s Huanom nije zbog novca i da je odavno samostalna žena.

- Ovaj tekst je za one koji me znaju, ali i za one koji me ne poznaju. Nisam sponzoruša, ne želim ničiji novac. Advokatica sam i radim već dugo. Imam svoj automobil i kuću jer sam hvala Bogu naučena da se sve zaradi napornim radom - rekla je Valentina i dodala:

- Ludo sam zaljubljena u Seba. Zato, oni koji ga kritikuju ne znaju kakva je osoba. Mene slava ne zanima. Htela sam da postavim fotografiju kao što to činim i s ostalim ljudima koji su deo mog života. Zbog svega prihvatam u prijatelje samo osobe koji su deo naše ljubavi i oni koji su pozitivni - istakla je ova 28-godišnjakinja.

Veron očigledno uživa u zasluženoj penziji. Ima ulogu potpredsednika Estudijantesa gde je završio veliku karijeru u kojoj je još nastupao za Boku, Sampdoriju, Parmu, Lacio, Mančester junajted, Čelsi i Inter.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati