Zabava

Direktno.rs

02. 10. 2022. 14:00 9

Odžaklijevska imala 12 brakova: "Zvocanje i ćao"

Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: “Stvari su ti ispred”, otkrila je pevačica Maja Odžaklijevska

Pevačica Maja Odžaklijevska povukla se sa javne scene, jer je, kako navodi - umorna od svega. Gostujući u jednoj emisiji, naša pop diva otkrila je detalje iz privatnog života, koje malo ko zna.

Naime, pevačica je gostujući u jednoj emisiji otkrila da je bila u braku čak 12 puta.

– Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: “Stvari su ti ispred.” Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: “Jedan se otegao, drugi se protegao” – rekla je ona.

Pevačica čija je muzika postala evergrin ponekad ode na neko televizijsko gostovanje ili se pojavi u javnosti kad treba da primi nagradu. Onda se brzo vrati kući gde je posvećena odgajanju desetogodišnjeg unuka Luke, kome je u petoj godini života dijagnostikovan autizam.

- Najviše vremena sam sa Lukom, i što se tiče neke rutine koja se odnosi na njega, ti dani se ne menjaju mnogo, ali je svaki različit jer zavisi od njegovog raspoloženja. Ako je snužden, onda idemo u park. To je prostor u kome se on oporavlja. Uglavnom se ne igra s drugom decom, pa ga vodim da se vere po drveću. Dosta je spretan i voli adrenalin. Ne smetaju mu ostala deca jer igra svoju igru. Njegov fokus je kratkotrajan. Kad god mu se obraćam, ja to radim smireno, kad poludim, on počne da plače - iskreno pre nekoliko godina ispričala je Maja za magazin "Gloria".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati