Zabava

I.D.

02. 10. 2022. 16:04 0

Holivudski parovi kojima se na filmu desila ljubav

Ljubav je teško pronaći, ali je poznatim holivudskim zvezdama možda još teže nego nama običnim smrtnicima.

Dugi snimajući dani, česta putovanja i haotičan život samo su neki od faktora koji utiču na to da poznate zvezde koje volimo da gledamo na malim i velikim ekranima retko imaju srećan privatan život.
Međutim, uvek postoje izuzeci, pa su se tako vremenom izdvojili parovi koji uprkos ovim preprekama opstaju, a upoznali su se na zajedničkim projektima.

Eva Mendez i Rajan Gosling

Prelepa glumica Eva Mendez i jedan od najuspešnijih holivudskih glumaca Rajan Gosling počeli su da se zabavljaju 2011. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Gresi očeva". Važe za jedan od najstabilnijih parova, a u međuvremenu su dobili i dve ćerke.

Penelope Kruz i Havijer Bardem

Španske zvezde Penelope Kruz i Havijer Bardem zajedno su snimali film "Jamon Jamon" 1992. godine, koji je ujedno bio i njen debitantski film. Njihova veza je ipak počela godinama kasnije kada su se zajedno pojavili u uspešnom ostvarenju Vudija Alena "Vicky Cristina Barcelona". U braku su od 2010. godine i imaju dvoje dece.

Danijel Krejg i Rejčel Vajs

Zvezda "Džejms Bond" franšize i glumica nominovana za Oskara za sporednu ulogu u filmu "The Favourite" poznavali su se niz godina pre nego što su započeli svoju romantičnu vezu na snimanju filma "Kuća snova" 2010. godine. Venčali su se godinu dana kasnije, a zanimljivo je i da je glumica ćerku sa poznatim plavookim glumcem dobila u 48. godini.

 

Mila Kunis i Ešton Kučer

Dobro poznati holivudski par zna se još iz vremena početka snimanja serija "Vesele sedamdesete" 1998. godine. Njihova veza je počela mnogo kasnije, 2012. godine, a Kučer je u međuvremenu bio u braku sa glumicom Demi Mur. Demi Mur je pre nekoliko meseci otvoreno govorila o svom braku sa 15 godina mlađim bivšim suprugom Kučerom, u kojem je iznela informaciju da je razlog za razvod bila njegova prevara.

 

Vil Smit i Džejda Pinket Smit
Jedan od najdugovečnijih holivudskih parova upoznao se daleke 1994. godine kada je lepa glumica bila na audiciji za ulogu njegove devojke u seriji "Princ sa Bel Era". Ulogu nije dobila, ali su njih dvoje postali bliski prijatelji, a vezu su započeli godinu dana kasnije. Iako su imali trzavica tokom svog braka, uspeli su da ga održe svežim, a imaju i dvoje već sada jako uspešne dece. Naime, sin Džejden je takođe glumac i pojavljivao se sa ocem u različitim filmovima, dok ćerka Vilou sa svojih 20 godina već ima uspešnu muzičku karijeru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati