Zabava

Direktno.rs

28. 10. 2019. 12:15 0

(VIDEO) Najlepša Severinina pesma krije ogromnu tugu

U jeku priprema za turneju koju počinje 16. novembra iz Splita, Severina Vučković je otkrila i neke tajne, koje nisu bile poznate široj javnosti, a tiču se njenih pesama.

Gostujući u emisiji "Premijera - vikend specijal", balkanska zvezda je podelila sa javnošću jednu tužnu priču koja je vezuje za pesmu koja se sluša već dugi niz godina i to nesmanjenim žarom - "Prijateljice", koja je nastala 1998. godine. 

- Pesmu "Prijateljice" napisala sam za moju drugaricu i trebalo je da se pesma zove drugačije. Moja prijateljica se zvala Marica i trebalo je da se zove "Marice, moja prijateljice", jer je to bila moja školska drugarica koja je, nažalost, poginula. Ali nisam mogla tada zbog njenih roditelja, a drugovi iz razreda su mi rekli da moram kad-tad da snimim pesmu o njoj. Drago mi je da se ta pesma peva. Marica je bila prelepa, imala je zelene oči i ponekad su nas mešali, a meni je bilo drago jer je zaista bila prelepa - ispričala je Severina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati