Slobodno vreme

Direktno.rs

11. 07. 2024. 12:01 3

Isecite crni luk i stavite pored kreveta! Ujutro ćete se iznenaditi

Verovali ili ne, crni luk može biti ključ za miran san. Umesto da budete uznemireni zujanjem komaraca dok pokušavate da se naspavate, možete probati ovaj jednostavan, potpuno prirodan trik koji će vam pomoći da se rešite ovih dosadnih insekata.

Komarci su poznati kao neprijatelji mirnog sna. Čim se udobno smestite u krevet, oni počinju da zuje oko vaših ušiju, ometajući vaš san. Ali kako se osloboditi ovog problema bez upotrebe hemijskih preparata? Imamo odličan trik koji će vam garantovati miran san do jutra.

Prirodne metode za teranje komaraca su dobro poznate, a neke od njih uključuju upotrebu biljaka poput lavande, ruzmarina i geranijuma. Međutim, jedan neobičan dodatak ovom spisku je crni luk. Njegov jak miris može biti veoma efikasan u odbijanju komaraca.

Evo kako možete primeniti ovaj trik: jednostavno isecite crni luk na četvrtine i stavite ga u spavaću sobu, idealno pored kreveta na noćne ormariće. Jak miris luka će oterati komarce, omogućavajući vam da mirno spavate sve do jutra.

Ova jednostavna, prirodna metoda ne samo da vam pomaže da izbegnete neprijatne ujede komaraca, već vam takođe omogućava da izbegnete upotrebu štetnih hemikalija. Isprobajte ovaj trik i uživajte u mirnom snu bez ometanja komaraca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati