Slobodno vreme

[ Izvor: Blic ]

22. 02. 2024. 12:53 1

Dobrodošla iz zatvora, ljubavi: Hit scena sa Trga (VIDEO)

"Muž sačekao ženu, posle 5 godina izašla iz zatvora". Ovim rečima opisana je nesvakidašnja scena zabeležena u centru Beograda na Trgu republike, a svi se pitaju da li je reč o zbilji, ili internoj šali jednog para, ali koja je postala viralna.

 Naime, kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, suprug prilazi svojoj ženi i daje joj papir na kom piše "Dobrodošla iz zatvora, ljubavi". Nasmejana žena dobila je od supruga na poklon i jednu ružu.

- Jesam ti rekao da 5 godina nije mnogo? Pet godina brzo prođe! Eto, baš si izašla brzo! - govori čovek smejući se, a osmeh nije izostao ni na njenom licu, iako se čini da je ipak bila postiđena suprugovim "gestom".

Neuobičajena situacija izazvala je oprečna mišljenja i komentare korisnika društvene mreže Instagram. Dok su se jedni pitali zašto je žena provela 5 godina u zatvoru, drugi su ubeđeni da je sve samo šala.

"Je l' zaista mislite da je bila u zatvoru ili se samo šalite?", "Pitamo se zašto je ovakva situacija u zemlji, a 90 odsto ljudi u komentarima misli da je ovo stvarno", "Nije išla u zatvor, gospodin se našalio sa ženom, to se na internetu zove prenk", neki su od komentara.

- Bane i Keka... Sa njima vazda neka zezancija - napisala je jedna osoba, koja očigledno poznaje ovaj par.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati