Slobodno vreme

Direktno.rs

02. 02. 2024. 13:22 0

Danas je magični 2. 2: Sudbinske promene

"Ogledalo" datum 02. 02. 2024. i veruje se da su takvi datumi preteče promena u životu i mogu značajno da utiču na sudbinu.

Niz 2-2 navešće vas da preispitate svoje vrednosti i život uopšte. Neko će shvatiti svoje greške koje je ranije negirao, neko će shvatiti da se od samog početka kretao u pogrešnom pravcu i radikalno će promeniti putanju svog razvoja. Na “ogledalo” datume, Univerzum nam može poslati određene znakove koje treba da primetimo, piše atma.hr.

U numerologiji postoje takozvani “ogledalo” datumi, oni koji se preslikavaju kao u ogledalu. Prvi takav u februaru je 02.02.2024.

Sve ovo može dovesti do promena u vašoj sferi finansija. Velika je verovatnoća da promene donesu izazove. Moguće je smanjenje zarade, povećanje rate, veći troškovi u svakom smislu. U ovom trenutku mogu se pogoršati odnosi s vašim dužnicima, koji neće hteti da vam vrate novac.

Tokom ovog perioda ključno će biti da pokažete smirenost i mudrost. Da ne reagujete na provokacije, da pokažete da razumete situaciju i da strpljivo čekate povoljan trenutak, kako bi situacija krenula u pozitivnom smeru.

Iskoristite niz da povećate sopstvene aktivnosti, da se bavite sportom, šetate, trčite… Vaše zdravlje će 2. februara biti na vrhuncu, kao i vaša energija, što će vas gurnuti u nova dostignuća.

Na ogledalo datume, Univerzum nam može poslati određene znakove koje treba da primetimo, a ne da ih uzimamo za slučajnosti.

Mogu se manifestovati kroz često ponavljane iste melodije, fraze, kroz isti osećaj koji imamo u stomaku, kroz deža vi.

U ovom trenutku, čim osetite nešto neobično ili primetite čudnu tendenciju ponavljanja nekih događaja, obratite pažnju na stvari koje se događaju oko vas.

Možda će neke radnje koje preduzmete biti odlučujuće u budućim događajima, ili ljudi s kojima ste stupili u kontakt nešto prećutkuju ili manipulišu vama.

Ako osećate nelagodnost, trebalo bi da budete pažljiviji u svojim rečima i delima. Možda vas tako univerzum upozorava na opasnost.

Ako vam signali univerzuma ne donose nikakvu nelagodu, a melodija koja se iznenada oglasila negde na uglu ulice deluje ugodno i veselo - možda radite sve kako treba, a u budućnosti vas čeka prijatan bonus ili iznenađenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati