Slobodno vreme

Direktno.rs

30. 01. 2024. 08:56 0

Sami u život pozivate SVE ljude, okolnosti i događaje: Pomoću 3 sile

Postoje tri večna univerzalna zakona koja treba jasno razumeti da biste mogli da ih promišljeno, efikasno i na zadovoljavajući način primenite u svom fizičkom izražavanju života.

Zakon privlačnosti je prvi od zakona – ako ga ne razumete i niste u stanju da ga efikasno primenite, onda se ne može primeniti drugi zakon – umetnost promišljenog stvaranja, i treći – umetnost dopuštanja.

Ako želite da razumete i primenite drugi zakon, prvo morate razumeti i efikasno primeniti prvi zakon.

I morate biti u stanju da razumete i primenite drugi zakon, ako želite da razumete i primenite treći.

Prvi zakon, zakon privlačnosti, glasi:

Slično privlači slično

Iako ovo može zvučati kao prilično jednostavna izjava, ona definiše najmoćniji zakon u univerzumu – zakon koji utiče na sve, u svakom trenutku. Ne postoji ništa na šta ovaj moćni zakon ne utiče.

Drugi zakon, veština promišljenog stvaranja, glasi:

Ono o čemu razmišljam i u šta verujem ili očekujem

Ukratko, dobijate ono o čemu razmišljate, sviđalo vam se to ili ne. Promišljena primena razmišljanja je zapravo ono što je veština promišljenog stvaranja, jer ako ne razumete ove zakone i promišljeno ih primenjujete, sasvim je moguće da stvarate na automatizmu.

Treći zakon, umetnost dopuštanja, glasi:

Ja sam ono što jesam i spreman sam da dozvolim drugima da budu ono što jesu

Kada ste voljni da dozvolite drugima da budu ono što jesu, čak i kada vam ne dozvoljavaju isto, onda se za vas može reći da dajete, ali malo je verovatno da ćete dostići tu fazu dok prvo ne shvatite kako dobijate šta dobijaš, dobijaš.

Tek kada shvatiš da drugi ne mogu biti deo tvog iskustva osim ako ih ne pozoveš u to svojim razmišljanjem (ili kroz pažnju koju im posvećuješ), i da okolnosti ne mogu biti deo tvog iskustva osim ako ih ne pozoveš u to svojim razmišljanjem ( ili kroz sagledavanje tih okolnosti), tek tada ćeš ti biti taj koji dozvoljava, onakav kakav si želeo da budeš kada si došao do ovog izraza života.

Razumevanje ova tri moćna univerzalna zakona i njihova promišljena primena dovešće vas do radosne slobode koja proizilazi iz činjenice da ste u stanju da kreirate sopstveno životno iskustvo, baš onako kako želite da bude.

Čim shvatite da sami pozivate sve ljude, okolnosti i događaje u svoje iskustvo, kroz svoje razmišljanje, počećete da živite životom koji ste nameravali da živite kada ste došli u ovo fizičko telo.

I tako, razumevanje moćnog Zakona privlačnosti, zajedno sa namerom da promišljeno kreirate svoje životno iskustvo, na kraju će dovesti do slobode bez premca, one koja može doći samo iz potpunog razumevanja i praktikovanja umetnosti dopuštanja.

Iz knjige Zakon privlačnosti, Džeri i Ester Hiks
zakonprivlacnosti.com

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati