Slobodno vreme

[ Izvor: Sensa.rs ]

30. 06. 2023. 09:02 1

Zašto se ono što želimo desi kad na to zaboravimo

Zašto se želja ne ispuni kada nešto jako želite, već se desi kada na nju zaboravite? Ovo je mudra životna tajna koja ispunjava snove...

Zašto se želja ne ispuni kada nešto jako želite.

Zašto vam se neke želje ne ostvaruju kada ih želite, a onda se dogode nekoliko meseci ili godina kasnije, kada ste se maksimalno opustili i zaboravili na njih?

Jedno od objašnjenja jeste da osećamo očajničku potrebe za ispunjenjem neke želje, pa forsiramo njeno ispunjenje. Opterećni smo da se ta želja ispuni, fokusirani smo samo na to, ne obraćajući pažnju an putovanje koje nas vod baš ka ispunjenju te želje.

Velika prepreka na putu ostvarenja želja je očajnička potreba da nešto imamo. Jeste li ikada uspeli nekog silom da naterate nekoga da vas voli? Ili ste prisliliti da bude veseo? U istu kategoriju spadaju i želje. Ne možemo da ih prisilimo da se pojave!

Tek kad vaša lična vibracija izađe iz stanja očajničke potrebe i uđe u vibraciju veće opuštenosti i zadovoljstva, uspećete da se otvorite prema primanju ostvarenja svojih želja. I one će tada s radošću da potrče prema vama!

Potrudite se da nađete male životne radosti na putovanju ka želji, a ne da ronite u moru opterećenja i strategija kako da se ta želja ispuni.

Ne zaboravite da se ponekad želje ne događaju jer možda nije došlo pravo vreme za njih, dogodiće se onde i kada je to zaista važno. Ovo ne znači da treba opušteno da sedite i ne preduzimate ništa kako bi se vaša želja ispunila. Istina je da se tako smanjuju potpuno šanse za njeno ispujenje. Zapravo, treba da opušteno i sa radošću radite na njoj i tada šanse rastu.

Ovo je tajna kojom nas je iskustvo više puta u životu naučilo - hajde da je sada zapamtimo!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati