Slobodno vreme

[ Izvor: Mediji ]

03. 06. 2023. 07:00 2

Šest predloga kako se rešiti ogrebotina na telefonu

Koliko god da čuvate svoj telefon uvek se pojavi neka ogrebotina na ekranu. Srećom, postoji nekoliko kućnih sredstava koja mogu pomoći u rešavanju ovog problema. Prema tome, nemojte se frustrirati, nego proverite šta imate u vitrinama.

Evo šest predloga kako se ogrebotina možete rešiti sredstvima koje imate u svom domu:

Biljno ulje

Mala kap biljnog ulja može da privremeno maskira vrlo sitne ogrebotine. Međutim, ovo nije dugotrajno rešenje i trebalo bi ga koristiti.

Šmirgla ili brusilica

Ovo je nešto ekstremnija opcija i treba je koristiti samo u slučaju dubljih ogrebotina. Preporučuje se korišćenje najfinijih šmirgla ili brusilica, a prilikom rada budite izuzetno oprezni da ne biste oštetili ekran.Pasta za zube

Možda zvuči neverovatno, ali pasta za zube može biti efikasna u uklanjanju ogrebotina sa ekrana vašeg telefona. Nežno nanesite malu količinu paste na meku krpu, zatim je utrljajte na deo ekrana sa ogrebotinama. Važno je da izbegavate otvore na telefonu kako ne biste prouzrokovali oštećenje.

Soda bikarbona

Soda bikarbona je još jedno efikasno sredstvo koje možete koristiti. Napravite pastu od jednake količine sode bikarbone i vode, zatim je nanesite na ogrebotinu i nežno trljajte.Dečji puder

Slično kao sa sodom bikarbonom, pomešajte dečji puder sa vodom kako biste napravili pastu. Ova pasta se potom nanosi na ogrebotinu i nežno trlja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati