Slobodno vreme

[ Izvor: K1info.rs ]

04. 12. 2022. 18:19 3

Koje građevine imaju oblik muškog polnog organa

Da li su današnje moderne žene svojim prohtevima, nesigurnošću, novčanikom, željom za ravnopravnošću kastrirale muškarce, bila je tema emisije “Ako progovorim” koju vodi Goca Tržan na K1 televiziji.

- Kao nikada do sad srećem mnogo mojih mladih prijateljica koje nemaju partnere i koje su u fazonu da ne mogu da nađu dečka. Kažu da su svi “nikakvi i kukavice” - požalila se Goca Tržan.

Gost u studiju bio je dr Aleksandar Milošević, urolog i androlog, istakao je da mora da se održi različitost između žena i muškaraca.

- Bitna je različitost. Svi moramo da budemo različiti, muškarci jedni među drugima, a pogotovo žene i muškarci. To privlači. Žene imaju svoje prednosti, muškarci imaju svoje prednosti. Seksualnost je posebna tema, ako se razlike prepoznaju to je jedna eksplozija zadovoljstva - kaže doktor za K1 televiziju.

Milošević je ispričao kako je čovek od najranijeg doba svoju umetnost gradio prema sebi.

- Suštinski svi smo različiti. Penis je uvek kroz istoriju bio jedan falusni simbol. Pogledajte Ajfelovu kulu. Čovek je odavno svoju umetnost gradio prema sebi, prema svom telu. To je bila njegova prva ideja i takvi su crteži po pećinama. Posle toga i falus jeste bio centar, rekao bih nemoći, zato što su mnogi muškarci imali problem. Onda su se pravile Ajfelove kule, pravili su se razni obelisci. Kada posmatrate građevine sve idu u visinu, jake su i simbolizuju falus. Čak i naš most na Savi ima falusoidni oblik, kao i toranj na Avali. Svi im se dive. Prema tome mislim da se prikazuje jedna muška nemoć da postigne ono što bi trebalo da bude funkcija u jednom normalnom odnosu sa ženom. Žene su tu vrlo bitne i one moraju da prepoznaju potencijalnu moć muškarca, a svaki muškarac je ima. Najguplje je da tu moć ispolji kroz fizičku snagu i da pretuče ženu. Muškarci su seksualno slabiji od žena, a žene kada to shvate one će im pomoći - zaključuje doktor.

Dr Aleksandar Milošević upozorio je na velike probleme koji nas očekuju u budućnosti, ali i da Srbija može da se “izvuče” zdravim pristupom.

- Meni je najsmešnije kada se muškarac hvali pa kaže za ženu “uh, kako sam je razbio”, ali po mom mišljenju jako je pogrešno što su žene ušle u “muška zanimanja”. Nema potrebe da žene sebe “guraju” u te poslove jer to nije potreba njihovog dokazivanja ženstvenosti i moći. Komunikacija se gubi i o tome moramo da pričamo. Bil Gejts je objavio da će komunikacija zbog društvenih mreža biti 2050. svedena na vantelesnu oplodnju. Neće biti prave komunikacije i neće biti pravog seksualnog odnosa. Mislim da je to poražavajuće i da je Srbija koja je relativno na “ivici zapadnog sveta” ima šansu da ostane normalna. Treba da se potencira smanjenje uticaja društvenih mreža kod mladih ljudi. Kod njih je to katastrofalni poraz. Kod mene dolaze ljudi sa potpuno pogrešnim predstavama o seksualnom životu i komunikaciji. Većina žena ima problem da održi komunikaciju sa muškarcem i da ima normalan razgovor sa njima - ispričao je doktor Aleksandar Milošević u emisiji “Ako progovorim" na televiziji K1.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati