Slobodno vreme

Direktno.rs

31. 07. 2022. 17:34 38

Primitivizam gari po RTS (VIDEO)

Radio televizija Srbije brzinom svetlosti tone, pa se ljudi koji plaćaju Javni servis krste i čude šta je sve moguće videti da nekada čuvenoj televiziji. I kada smo pomislili da smo sve videli - eto nama RTS-a da podseti da uvek može dublje da zaglibi.

Dokaz toj tvrdnji je video snimak emisije "Šarenica", koji kruži društvenim mrežama, a koji je među ljudima izazvao burne reakcije.

Reč je o "nastupu" Goci benda, koji je promovisao svoju pesmu na Javnom servisu, a čije reči su, najblaže rečeno, skandalozne.

Naime, pevač ove grupe u refrenu peva: "Oženiću Švabicu, bogata je baba. Kada umre da penziju nasledi baraba".

Da li je ovo pesma koju bi trebalo da slušaju svi u jutarnjim časovima tokom vikenda i da li su ovo prave vrednosti kojima treba da težimo?

Međutim, svašta smo mogli da čujemo sa Radio televizije Srbije, koja služi isključivo u svrhu promocije Srpske napredne stranke, pa se posle svakog gafa zapitamo ima li kraja brukanju Javnog servisa?

I to nije jedina blamaža RTS-a. Jer, čitajući vesti u Dnevniku 2, voditeljka je rekla da je lider Stranke slobode i pravde preminuo prirodnom smrću. Istina, RTS je naveo da je reč o Muameru Zukorliću, koji je bio na čelu Stranke pravde i pomirenja. Ovaj bizarni lapsus nije prošao neprimećeno, pa se snimak sa pomenutom rečenicom brzo proširio društvenim mrežama i izazvao burne reakcije. RTS se do sada tim povodom nije oglasio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati