Slobodno vreme

[ Izvor: Index.hr ]

23. 07. 2022. 15:02 0

U Vinodolskom kazne za ostavljanje stvari na plaži

Prilično česta navika, da se na plažama preko noći ostavljaju peškiri, a i ležaljke, da bi sutradan njihovi vlasnici imali obezbeđeno željeno mesto, najčešće pored mora - u Novom Vinodolskom je prošlost.

Kako prenosi Index.hr, gradski Komunalac izdao je saopštenje da će biti kažnjeni oni koji ostave rekvizit na plaži. Istovremeno, predmeti će biti uklonjeni s plaže.

Na prirodnim i uređenim plažama nakon njihovog korištenja zabranjeno je ostavljati peškire, rekvizite za plažu i druge stvari lične namene, kaže član 59. Odluke o komunalnom redu, prema kome su donete poslednje odluke.

Propisane su i novčane kazne za prekršitelje, pa one iznose od 600 do 1.500 kuna za fizičke osobe i do 10.000 kuna za pravne osobe.

Svaki predmet ostavljen na plažama Grad Novi Vinodolski će ukloniti, a vlasnici će moći da ih preuzmu u Domu kulture Novi Vinodolski u roku od osam dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati