Slobodno vreme

Direktno.rs

04. 07. 2022. 06:00 0

Živeo sa 47 mačaka u autu, pa ih ostavio na vrućini (FOTO)

Neverovatnom prizoru svedočili su posetioci odmorišta „Goose Creek“ u Herisu, u državi Minesoti. Tamo je bilo parkirano vozilo u čijoj su kabini bile zatvorene desetine mačaka.

Nakon dojave zabrinutih građana kako su mačke zatvorene u vozilu, a tog dana su zabeležene ekstremne vrućine s temperaturama preko 32 stepena Celzijusa, odmah je reagovala policija.

Pozvana je i organizacija za pomoć životinjama „Animal Humane Society“ i na kraju su spasili 47 mačaka iz „ekstremne vrućine i nehigijenskih uslova“. Mačke je na kraju predao vlasnik, koji već neko vreme živi s njima u vozilu.

On je i pre samog spasavanja predao 14 mačaka lokalnoj organizaciji.
Kapetan Derek Anklan iz šerifove kancelarije okruga Čisago rekao je da nema kriminalne istrage o ovom slučaju jer su uloženi napori da se zbrinu mačke.

O mačkama se brine veterinarsko osoblje i osoblje za ponašanje životinja. Mačke imaju od jedne do više od 12 godina i nemaju ozbiljne zdravstvene probleme. One će nakon sterilizacije ući u postupak udomljavanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati