Slobodno vreme

[ Izvor: Mediji ]

08. 05. 2022. 19:55 5

Ruskinje i Ukrajinke očajne: Srbi imaju glasne seksualne odnose

Nakon početka sukoba u Ukrajini novi dom u Srbiji je pronašao veliki broj građana Ukrajine, ali i Rusa. Sudeći po porukama koje objavljuju na društvenim mrežama u kojima razmenjuju svoja iskustva, život u našoj zemlji im baš i ne prija.

Sada se žale na tanke zidove na u našim zgradama, jer u stanovima čuju decu komšija dok skaču i igraju se, ili same komšije dok imaju intiman odnos.

- Ja sam na Voždovcu. Čujemo komšije odozgo, dole, desno, levo, komšije, vrata naspram, pa čak i dijagonalno. Čini se da generalno ovde nisu čuli za takvu stvar kao što je zvučna izolacija - napisao je jedan Rus.

Druga Ruskinja se nadovezala dodavši da ima komšiju preko puta koji pravi dosadne žurke tako što "otvara oba prozora i sedi na prozoru uz veoma dosadnu muziku". A onda je usledila žalba i na srpske narodnjake.

- Ovde svakog petka i svakog praznika komšije u njihovom stanu (oko 100 metara od našeg stana) puštaju srpske narodnjake isto tako punom snagom, u jedan dva ujutru. I nekakvi psi lutalice laju svako jutro umesto petlova, pa sada imam problema sa spavanjem koje nisam imao u starom gradu - žali se ovaj Rus.

Ali, da ne bude da je sve crno, Rusi hvale što kod nas bar, za razliku od njihove kulture, nema toliko golotinje.

- Kad dečje grupe dođu na trening, svlačionica se ne deli na žensku i mušku i ko je u koju kabinu ušao, i hvala bogu da niko ne hoda go po svlačionicama, pa ni deca - napisao je jedan Rus, na šta se Ruskinja nadovezala:

- Da, i mene je to obradovalo. Iako sam se navikla da smo svi goli, mi smo svi stranci jedni drugima. Hvala bogu, bar mogu da odem sa detetom na bazen i da tamo ne vidim golaće. Odlične vesti - veselo je zaključila.

Ono što, ruku na srce, primećujemo i mi Srbi je - pušenje cigareta na svakom koraku. Isto nije promaklo ni Rusima, a naročito onima koji su ovde s decom.

- Gde su ta mesta gde se ne puši? Primećujem da ovde u zadimljenim mestima mališani sede sa ljudima. Ovde su ljudi relaksirani - prokomentarisao je ovaj Rus.

Drugi je odgovorio da je mesta gde se ne puši veoma malo. "Ima kuglana u Zemunu, tamo ne puše, i u šoping molovima, tamo je takođe pušenje zabranjeno".

- Ovde je zaista sa pušenjem užasno, niko ne razume da je to štetno, da se samo miris dima može eliminisati. A bebe se uče od detinjstva. Sada moj stariji mališan ima problem, u svim kafićima okolo škole se puši a on nije navikao… Ali, drugari iz razreda ga podržavaju i idu sa njim na retka mesta gde nema duvanskog dima - napisala je ova majka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Prvi put je najteže

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati