Slobodno vreme

Direktno.rs

14. 03. 2022. 10:05 37

Tadić klinički psiholog, a Brnaba nevera... (VIDEO)

Gosti "Hit tvita" bili su Ana Brnabić, Ivica Dačić i Boris Tadić. Dačić kao Dačić, nije se mnogo mešao u razgovor (osim kada je hvalio vlast i kudio opoziciju), pa se rasprava vodila na liniji Brnabić - Tadić. U jednom trenutku premijerka se toliko iznervirala zbog Tadićevih argumenata da nije mogla da sakrije očaj na licu.

Rasprava se vodila o zdravstvu, te je Boris Tadić istakao da za razliku od Brnabićeve, on nešto zna o toj oblasti.

- Za razliku od vas, nešto znam o zdravstvu, uostalom i klinički sam psiholog, imam i to iskustvo. U svakom slučaju, kada je u pitanju zdravstvena politika, mora biti drugačije koncipirana - istakao je Tadić.

Dok je Tadić govorio, predsednica Vlade pravila je takve grimase, šaljući unezveren pogled prema voditeljki (verovatno u želji da potraži pomoć u zaustavljanju Tadića) i reakcijom pokazala da nije loša stvar što se jedan klinički psiholog našao u njenom društvu.

S obzirom na to kakve ispade ima, za Brnabićevu bi najbolje bilo da u svakom trenutku kraj sebe ima jedno stručno lice koje će joj ukazivati na to da je neretko deluzivna.

Njeno kreativno viđenje stvarnosti i stanja u državi ide toliko daleko da može biti knjiški primer određenih tegoba. Kada se uz to dodaju i reakcije poput ovih iz emisije, jasno je da problem nije minoran.

Ili, što je takođe velika verovatnoća, premijerka je samo do srži beskrupulozna i bezobrazna, pa se pravi "da nije odavde".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 37

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati