Slobodno vreme

Direktno.rs

15. 03. 2022. 10:08 25

Vučić šamarao mikrofone (VIDEO)

Da je Aleksandar Vučić u svemu najstručniji, najpametniji i da apsolutno sve radi sam, nebrojeno puta je dokazao. Počev od toga da umesto medicinara kupuje respiratore po svetu, da lekarima objašnjava kako se ti isti respiratori koriste, da umesto inženjera on crta koridore i magistralne puteve...

Zaista je teško nabrojati sve sposobnosti našeg predsednika, jer on osim toga što zna svaki zaselak naše zemlje, u svaku kuću pokušava i da uđe. I da ne zaboravimo, on zna koliko je tačno u glavu bilo ljudi na protestima, iako snimci pokazuju drugačije.

Nažalost, predsednika niko još nije obučio kako se koristi mikrofon (nije da oni ne žele, nego ne smeju, jer Vučić ipak sve zna).

Tako da mu se s vremena na vreme dogodi da ima pravu malu borbu sa tom čudnom stvarčicom. Ali on se i tada hrabro bori, ne želi da poklekne, dok njegovi verni podanici nemo sa polutužnim osmehom stoje i pružaju mu podršku, aplaudirajući mu svo vreme.

On i u tim trenucima pokušava da bude "zanimljiv", pa često ima neke doskočice kao onomad kada mu mikrofon nije radio na početku press konferencije sa japanskim premijerom, pa je prisutnima koji su pokušavali da osposobe mikrofon viknuo: Šta to radite, taj mikrofom nije japanski, dajte drugi! - izazvašvi pritom burni aplauz njegovih vernih sluga.

I sada se borio sam protiv mikrofona, ne skidajući kiseli osmeh, a kada je na kraju uspeo da se izbori sa tom neposlušnom stvarčicom, bio je ponosan što je opet uspeo bez ičije pomoći da pobedi tu čudnu spravu.

S obzirom na to da ga mikrofon već nekoliko puta nije služio, ne bi bilo ništa neobično da u skorijoj budućnosti Vučić zabrani upotrebu mikrofona, kao i svaki put kada neko ili nešto neće da ga sluša!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati