Slobodno vreme

[ Izvor: Gerila.rs ]

29. 11. 2021. 19:30 16

Božićka nosi torbu od 5.400 dolara (FOTO)

Narodna poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić očigledno voli da prati modne trendove i svoje Instagram pratioce "počasti" pozerskim fotografijama. Ali jedna fotografija ipak je zapala za oko… Naime, poslanica Sandra je iskoristila jesenji ambijent da ispozira u pripijenoj mini haljini, čizmama preko kolena i sa torbicom čija cena debelo prevazilazi njenu poslaničku platu! U pitanju je luksuzna "Chanel" torbica čija vrednost ide preko vrtoglavih 5.000 dolara.

I dok u Srbiji skoro dva miliona ljudi živi na ivici siromaštva, mnogi se s razlogom pitaju odakle jednoj narodnoj poslanici torbica koja košta onoliko koliko iznosi i njena polugodišnja zarada.

Ili je možda u pitanju samo dobra kopija čuvene "Chanel" torbice?

Inače, poslanica Božić se "proslavila" pre godinu i po dana kada se svom stranačkom kolegi Aleksandru Martinoviću pridružila u štrajku glađu na stepenicama ispred Narodne skupštine. Njihov štrajk je bio "kontra štrajk", odnosno odgovor na štrajk glađu koji je prvi započeo poslanik Miladin Ševarlić, a potom i Boško Obradović. Božićka je sutradan štrajk prekinula, nakon što ju je navodno pozvao njen šef Aleksandar Vučić.

Pre tog događaja nije bila previše poznata u javnosti. U poslaničku klupu zasela je 2018. godine, a pre toga, od 2015, vršila je funkciju direktorke pančevačkog JKP "Grejanje". Rukovodila je i gradskim odborom SNS Pančevo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati