Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: Ordinacija.hr ]

01. 05. 2021. 17:35 0

Krompir, japanke, igračke: Šta sve pere sudo mašina

Samo zato što se zove mašina za pranje sudova, ne znači da ne može stati više od sudova ...

Krompir

Bizarno, ali istinito! Operite ga u mašinu za pranje sudova, ali bez ikakvih dodataka. Nažalost, još uvek morate sami da ga očistite..

Japanke i gumene čizme

U mašinu lako možete da stavite japanke i gumene čizme, a savet je da čizme stavite na donju mrežu, a japanke na gornju.

Češalj za kosu

Važno je očistiti četke svakih nekoliko meseci kako biste sprečili nakupljanje bakterija. Iako ih možete očistiti ručno, možete ih staviti i u mašinu za pranje sudova, ali na niskoj temperaturi.

Igračke

Bilo da se radi o igračkama za decu ili kućne ljubimce, u sudo mašinu možete staviti bilo koju plastiku koja se ne napaja. Neseser

Ako često putujete, sigurno imate neseser, koji je sigurno dobrano zaprljan. Stavite ga slobodno u sudo mašinu i nakon pranja će izgledati kao nov.

Sunđer za pranje sudova

Postoji nekoliko načina, kada je u pitanju pranje sunđera, ali svakako je najlakše staviti ga u mašinu za pranje sudova zajedno sa posuđem.

Četkica za zube

Ako se ne sećate kada ste kupili četkicu za zube, sigurno se ne sećate ni kada ste je poslednji put oprali. Slobodno je stavite u sudo mašinu i nastavite da je koristite.

Lufa/Sunđer za kupanje

Ako ih koristite svakodnevno, ne zaboravite da im je i njims potrebno dubinsko pranje. Srećom, možete ih staviti i u sudo mašinu i biće čistiji nego da ste ih oprali u mašini za pranje veša.

Posuda za sapun

Ako ste ikada probali da ih operete onda znate koliko je teško. Zato ih jednostavno stavite u mašinu za pranje sudova i sigurno će biti mnogo čišći nego kad ih perete ručno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati