Slobodno vreme

Direktno.rs

30. 04. 2021. 08:57 0

Sve što vam je potrebno za savršeno praznično okupljanje sa najdražima

Uksršnji i prvomajski praznici su tu, baš kao i lepo vreme, te je pravi trenutak za predah i porodično okupljanje. Puno je zajedničkih aktivnosti u kojima možete uživati i tako iskoristiti više temperature i nekoliko slobodnih dana.

Treba pustiti mašti na volju, a online prodavnica Shoppster donosi vam neke korisne preporuke i dobra vest je da su određeni proizvodi na popustu u okviru trenutno aktuelne uskršnje akcije.

Za kuću

Uskrs i praznike svi vezujemo za okupljanje i bogatu trpezu, a za to vam pre svega treba pun frižider, funcionalni šporet i mikrotalasna za podgrevanje ostataka hrane. Ako razmišljate o nabavci nekog od kućnih uređaja, sada je pravi trenutak, jer je celokupna Vox bela tehnika na popustu od 15% na shoppster.com. Takođe, za sređivanje kuće treba vam dobar usisivač, pa je odlična vest to što su Bosch usisivači takođe sniženi 15% u okviru uskršnje akcije.

Za pripremu gozbe mogu vam dobro doći okrugli pekač, tiganj za palačinke, kao i set dva noža sa ljuštačem. Posluživanje takođe zahteva da imate određeno posuđe, pa vam i te kako mogu biti korisni set tanjira i escajg, uz neizbežne čaše za vino i čaše za pivo, u zavisnosti od ukusa i preference gostiju. Ostatke hrane, ukoliko ih bude, možete im zapakovati u kutije za odlaganje hrane ili posudu od vatrostalnog stakla.

Za dvorište

Svi koji imaju dvorište znaju da njegove čari treba maksimalno koristiti tokom cele godine, a naročito tokom lepšeg vremena. U tome vam može pomoći razna oprema, igračke i pomagala. Kada su u pitanju najmlađa deca, tu su ljuljaške kao uvek zanimljiva opcija. Ljuljaška sa postoljem je jedna varijanta, dok je tu i prenosiva ljuljaška koja može da se zakači na mestu po želji. Posebno zanimljiva za decu mlađeg uzrasta je muzička ljuljaška koja ima muzičke efekte i dve pričvršćene zvečkice. Za ovako malu decu tu su i tricikli za decu, pogodni za uživanje u dvorištu.

Ako zaista želite da oduševite svoje mališane, pravi trik iz rukava je tobogan. Tu je tobogan slon za decu stariju od tri godine, koji u sebi ima instaliranu košarkašku tablu, za dodatne sate zabave. Možda bi im se više dopao tobogan u obliku zamka, koji ima dva otvora, stepenice za penjanje i postavljen koš. Ovde bismo posebno istakli i tramboline koje dolaze u tri različita obima i imaju nosivost do 150kg. Za još ozbiljniju zabavu, tu je Pilsan Igrovni centar na dva nivoa, koji sadrži merdevine za penjanje, tobogan, natkriveni bazen za vodu i pesak i mrežaste merdevine.

Kad smo već kod bazena, možda vam se čini da je prerano za razmišljanje o njima, ali uskoro će doći i više temperature pogodne za porodično bućkanje. U ponudi su dečji bazeni različitih oblika i veličina, od kojih se između ostalih izdvajaju onaj sa nadstrešnicom, bazen sa omiljenim likovima iz crtanog filma Vini Pu, kao i baby bazeni sa printom. Ova zabava rezervisana je za celu porodicu, tako da je dostupan i širok izbor velikih bazena za dvorište. Potrebno je samo da izaberete onaj koji vama odgovara i bićete spremni za toplije dane!

Za „vožnju“

Možda vam je ipak dosadilo da budete samo u dvorištu i željni ste „vozanja“ po gradu. Glavni hit sezone među decom su trotineti najrazličitijih dizajna. Sigurni smo da ni vaši mališani neće biti imuni na njih, samo treba pronaći onaj koji će ih najviše oduševiti. Tu su oni na dva točka, oni na tri točka i oni koji se mogu transformisati iz trotineta u guralicu. Posebno zanimljiv je BBO Trotinet Maximus, dostupan u nekoliko simpatičnih boja, a koji je trenutno na uskršnjem popustu od 25%.

I mame i tate će verovatno hteti da se provozaju, tako da nismo zaboravili ni na njih. Tu su električni bicikli i trotineti renomiranih proizvođača kao što su Segwey, Ring, Xplorer, Xiaomi i drugi. Uz njih ćete sačuvati energiju potrebnu za neke druge aktivnosti, a i dalje uživati u vazduhu i lepom vremenu. Ako je vaš izbor ipak klasični bicikl, i oni su dostupni u različitim varijantama. Vožnja bicikla je zdrava i za decu i za odrasle i predstavlja dobar izgovor da zajedno uživate na otvorenom.

Za sve ove proizvode, ali i mnoge druge koji će vam omogućiti da lepo provedete praznike, a proleće i leto iskoristite maksimalno, posetite online prodavnicu Shoppster ili nas kontaktirajte na +381 11 45 45 400.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati