Slobodno vreme

Direktno.rs

26. 03. 2021. 09:51 37

LANGURA "ČAK ŠTAVIŠE" Pa šta ćeš sutra, sine (VIDEO)

Jedan od dežurnih pljuvača u Skupštini onih koji ne misle kao SNS i njegov šef, izvesni Janko Langura, napada, optužuje, preti... ali još mu nedostaje da nauči srpski jezik pre obraćanja pred milionskim TV auditorijumom. A to se uči u osnovnoj školi.

Tako je mladi jastreb režima, kritikujući sve političke neistomišljenike, i to redom, naravno po naredbi, izjavio za govormicom i ovo:
- Ja sam pre nekoliko dana dobio jedno pismo od nepoznatih ljudi, kada sam ga otvorio, po lošem rukopisu ja sam mislio da se radi o nekoj deci, da su drugi ili treći razred. Nisam prosto mogao da verujem kada sam video da se radi o nekim mladima iz ove Đilasove privatne stranke, nećete mi zameriti što ne znam kako se zove, jer dotični je promenio do sada 20 stranaka u kojima naravno na čelu je bio on i svi njegovi ovekovečeni lopovi. Ja čak šta više nisam čuo da u toj njegovoj privatnoj stranci ima zaposlenih mladih ljudi. Svi mi znamo da je tu zaposlena Marinika Tepić, govorili smo o njoj, to je ona gospođa o kojoj su se od koki nosilji u Moraviću pričinjavala droga, verovatno pod uticajem isto tako psihoaktivnih supstanci, koju su joj pretpostavljam servirali najbolji prijatelji i najbliži saradnici koji su više puta hapšeni zbog dilovanja narkotičkih sredstava - "zna sve i dobro je upućen" Langura.

I onda u nastavku još briljantnije izkaganje mlade okosnice režima:

- Takođe znamo da je na platnom spisku Dragana Đilasa i bivši direktor BIA (Saša) Vukadinović, kao i bivši državni sekretar u Ministarstvu finansija, koji ima bolesnu potrebu da svakodnevno napada Aleksandra Vučića i sada se okrenuo napadu na naše čelično prijateljstvo koje imamo sa Narodnom Republikom Kinom. Njima smetaju kineske Sinofarm vakcine koje smo dobili zahvaljujući dobroj politici koju je vodio predsednik Aleksandar Vučić i zahvaljujući prijateljstvu koje naš predsednik ima sa predsednikom Narodne Republike Kine. Vi na tom primeru možete videti da su se oni svesno odrekli 2 miliona vakcina, oni bi svesno da su na vlasti se odrekli 2 miliona ljudski života - zaključio je "čak šta više" Langura.

E, naše dete, ne ulazi se tako u politički vrh, ali se zato ovim napadima na neistomišljenike lako dolazi u blizinu Aleksandra Vučića. A to nije dobro...

- Dragi brate Langura, čak štaviše je pleonazam. I nije pravilno reći to ... Pored toga, mi mladi nismo zaposleni u našoj stranci, ali imamo plan da vas oduvamo sa političke scene i tog mesta koje sramotite svakodnevno. Puno pozdrava! Čak štaviše - i ljubavi - napisao je jedan tviteraš.

Langura "čak štaviše", pa šta ćeš sutra, sine?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 37

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati