Savremena žena
03. 08. 2025. 09:02 0
Tamara Dragičević objavila fotke U KUPAĆEM i zadivila ljude figurom posle 3 porođaja: Evo u čemu je tajna (FOTO)
Tamara Dragičević (36) je prošlog leta rodila treće dete, a sada je objavila fotografiju sa letovanja u Istri u kupaćem kostimu i zadivila sve.
Popularna srpska glumica poznata po ulogama u serijama i filmovima poput "Montevideo, Bog te video", "Vojna akademija", "Južni vetar" i ulozi Silvane Armenulić u filmu "Toma" kada se svetla reflektora ugase živi porodičan život sa suprugom Petrom Benčinom i njihovo troje dece - ćerkom Stašom i sinovima Lazarom i Borisom.
Tamara Dragičević važi za veoma smernu umetnicu, pa je tako retko kada možemo videti u slobodnijim izdanjima. Ali sada nije izdržala da ne objavi na društvenim mrežama delić atmosfere sa porodičnog odmora.
Naime, ona je na Instagramu storiju objavila video na kojem je u plavom kupaćem kostimu, a njena figura godinu dana posle trećeg porođaja oduševila je korisnike popularne mreže.
Mnogi su ostali zadivljeni kako je uspela za zadrži vitku liniju i zategnuto telo, te su je obasuli komplimentima.
Nakon toga, podelila je niz fotografija, a najviše pažnje privukla je u crno-belom jednodelnom kupaćem dok uživa na ležaljci.
Kako je rekla jednom ranije, ne drži nikad neke posebne dijete, ali jednu stvar je izbacila iz ishrane i to je očigledno dovoljno.
„Jedem sve, nikad nisam bila na dijeti. Hvala bogu, ne sedim u kancelariji već sam stalno u pokretu i u žurbi i redovno igram predstave u pozorištu. Izbacila sam beli hleb iz ishrane i ne jedem mnogo uveče. To je jedina tajna moje linije“, rekla je Tamara.
Takođe, za portal WineStyle.rs ona je ispričala u kojoj hrani uživa.
„Nemam poseban režim ishrane, ali mi na letnjim temperaturama najviše prijaju salate, hladno povrće i voće. Obožavam meksičku i kinesku kuhinju. Mnogo volim suši. Imala sam priliku da posetim Kinu i probam mnogo njihovih specijaliteta. Pošto volim da ekperimentišem i da sve probam, nisam mogla da odolim da u Kini ne okusim i njihovu čuvenu supu sa morskim krastavcima koja mi se mnogo svidela. Kineska kuhinja se zasniva na jakoj i ljutoj hrani, a kuriozitet je da nemaju deserte već služe samo sladak krompir kao slatkiš. Inače, gurman sam i mnogo volim ljuto i kiselo, a na listi mojih omiljenih jela su čvarci, pihtije, papci u saftu, džigerica… Nisam probirljiva, gotovo sve jedem. Za mene su bakina i mamina kuhinja neprevaziđene, nema lepšeg ručka od domaće supe i rinflajša. Kad mi obaveze dozvole, volim i sama nešto da skuvam i dobro se snalazim za jednu početnicu. Zbog posla kojim se bavim često nemam vremena za to, pa su mi u tom slučaju restorani alternativa.“
Komentari 0
ostavi komentar