Savremena žena

Direktno.rs

04. 08. 2024. 15:54 4

Dekolte puca! Salma Hajek se skinula, svima se zavrtelo u glavi (FOTO)

Glumica Salma Hajek nedavno je objavila par atraktivnih fotografija na mrežama i time je, blago rečeno, uzurpirala javnost.

Kako se vidi, slavna meksička glumica je svoje mnogobrojne fanove počastila fotkama u zelenom bikiniju, a bujne grudi bile su u prvom planu.

"Čekam avgust", napisala je slavna glumica u opisu gotografije.

Njena objava na Instagramu prikupila je veliki broj sviđanja, a njeni pratioci na mrežama se nisu suzdržavali od komentarisanja...

"Ti kao da ne stariš", "57 godina, a i dalje je jedna od najzgodnijih žena na svetu", "Kraljice", Prelepa si", samo su neki komentari...

Inače, Salmu  mnogi smatraju jednom od najlepših glumica svih vremena. U jednom intervjuu za strane medije javno je progovrila o preprekama na svom putu. Kako je rekla, nije mogla da bude angažovana za komedije, jer su joj producenti često sugerisali da "lepe žene ne smeju da budu duhovite".

 - Oduvek sam htela da glumim u komedijama, ali ljudi mi nisu dozvolili. Govorili su mi: 'Ti si seksi, pa ne možeš da budeš i duhovita'. Ne samo da nisi smeo da budeš pametan, nego nisi smeo da budeš ni duhovit devedesetih - izjavila je u intervjuu za "GQ".

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati