Savremena žena

19. 03. 2024. 05:41 4

Vladislava ima lice anđela, ali telom ZASTRAŠUJE (FOTO)

Vladislava Galagan je ruska bodibilderka koja živi i radi u Pragu, a pre nekoliko meseci je dospela u žižu interesovanja jer su joj ukradeni snimci i fotografije na kojima je u potpunosti naga.

Ruska bodibilderka Vladislava Galagan napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama i u svetskoj javnosti!

Naime, nedavno su ukradeni snimci sportistkinje, na kojima je potpuno naga, osvanuli na internetu i pokrenuli lavinu komentara. Međutim, lepa brineta svojim specifičnim izgledom izaziva najrazličitije reakcije, te je neretko u žiži interesovanja.

Trenuto živi i radi u Pragu, a kada biste ugledali sliku na kojoj se vidi samo njeno nežno i vrlo lepo lice, ne biste mogli ni da pretpostavite kakvo mišićavo telo, zapravo, ima. Vladislava je život posvetila treninzima, redovno učestvuje na takmičenjima za bodibilderke, a do sada je bila dobitnica mnogih nagrada.

Zbog svoje građe koja može da parira muškoj, dobila je nadimak Hulk. U prvi plan ističe isklesane trbušnjake, mišićave noge, zategnutu zadnjicu, kao i ogromna ramena i ruke. A uprkos oprečnim reakcijama koje izaziva njena figura, Ruskinja i dalje pasionirano vežba.

I dok jedni osuđuju takav izgled, ističući da tako ubija svoju ženstevnost, drugi su fascinirani. Mada, čini se da se Vladislava uopšte ne obazire na mišljenja ljudi, već sledi svoje ciljeve i snove, a i te kako se trudi i da istakne svoj seksepil, te je često možemo videti kako pozira u izazovim haljinama.

"Prelepa devojka, bar dok joj ne vidš telo","Lice anđela, telo đavola", "Sramota je što je toliko lepa žena izabrala da izgleda kao muškarac", "Najzgodnija je devojka na svetu" - samo su neke od najzanimljivijih reakcija na društvenim mrežama, gde je prati skoro pola miliona ljudi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati