Savremena žena

Direktno.rs

26. 10. 2022. 13:47 0

Ostavljena pred oltarom, pa hrabra odluka (VIDEO)

Kajli Stid je planirala svoje venčanje iz snova, a ono što je usledilo na dan proslave niko nije očekivao. Međutim, mlada je odlučila da sve preokrene u svoju korist.

Mlada iz Velsa već je bila spremna da izađe pred oltar i da izgovori sudbonosno "da", svom vereniku, kada je saznala da je on pobegao i odustao od venčanja. Kajli je ipak odlučila da provede lep dan sa porodicom i prijateljima.

Kajli Stid (27) sa svojim verenikom je bila u vezi četiri godine, pre nego što su odlučili da se venčaju. Kako kaže, dogovorili su se da budu razdvojeni i da se ne čuju noć pred venčanje, pa je ona do poslednjeg trenutka bila uverena da je sve u redu.

- Nisam znala ništa sve vreme", rekla je mlada.

Kajli je objasnila da nije bilo nikakvog nagoveštaja da će mladoženja Kalum (24) da joj priredi neprijatno iznenađenje na dan venčanja.

"Planirali smo medeni mesec i za prošli Božić mi je poklonio ručno ispisan album sa uspomenama i razlozima zašto me voli. Zaista ne znam zašto je to učinio, ali sada više nije ni važno", rekla je.

Kajli se sa svojim deverušama za venčanje spremala od ranog jutra, a one su od devera saznale da se mladoženja neće pojaviti. Sakrile su mladin mobilni telefon pre nego što su bile 100 odsto sigurne da su informacije tačne.

"Kada sam saznala, bila sam u potpunom šoku, sva šminka mi se razmazala i nisam mogla da zaustavim suze. Fotografkinja me je pitala zašto bez obzira na sve ne provedem lep dan sa porodicom i prijateljima, i tada sam odlučila da ću nastaviti sa proslavom", izjasnila se mlada.

Popravila je šminku i obukla svoju venčanicu iz snova i odlučila da preokrene taj dan iz najgoreg u najlepši, pa makar i bez svog odabranika.

"Deveri, porodica i prijatelji, svi su ostali uz mene. Bilo mi je jako važno da provedem taj dan i sa svojim roditeljima, koji su već u godinama i bojala sam se da neće možda moći prisustvovati mom venčanju. Plesala sam sa svojim tatom, a prijateljice su bile uz mene celo vreme", ispričala je

Iako se nije udala, mlada se slikala u venčanici, plesala, držala govor i uživala u proslavi.

"Nisam htela da sav trud i novac uložen u venčanje, i nisam htela taj dan da provedem tužna", rekla je Kajli

Nakon venčanja, napuštena mlada je dobila podršku od prijateljica, koje su pokrenule kompaniju za buduće mlade koje bi mogle da budu ostavljene.

"Zaista nije to zaslužila, ima zlatno srce", rekla je prijateljica, a mladoženja je odbio otkrije zašto je to učinio, piše Stil kurir.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati