Savremena žena

Direktno.rs

17. 07. 2022. 16:04 1

Sprečite da vam žica ispada iz brushaltera (VIDEO)

Svaka žena koja nosi brushalter zna da to nije uvek najudobniji komad odeće, a kada se desi da žica ispadne kroz tkaninu, grudnjak zaista počne da smeta.

Prvi razlog, otkriva, je nošenje pogrešne veličine grudnjaka, posebno prevelikog. Grudnjak koji je prevelik, kaže, mnogo se pomera po telu, što izaziva veliko trenje, pa se brže istroši, pa žica ispada. Zato je važno da se dobro izmerite i kupite grudnjak veličine koja vam zaista odgovara.

Drugi razlog je taj što verovatno perete grudnjak pogrešno. Naime, kaže, preporučuje se da se brushalteri peru ručno, ali s obzirom na to da malo ko ima vremena za to, podelila je i svoj savet. Grudnjake stavlja na hladno pranje, na postavku za delikatno rublje, a kada ih izvadi iz mašine za pranje veša, nikako ih ne stavlja u mašinu za sušenje jer može da ih ošteti.

Jedan savet je da se vrh žice koja štrči umota u tečni lepak, a kada se osuši, gurnite ga duboko nazad u grudnjak. Zatim napunite lepkom rupu gde je žica, sačekate deset sekundi da se lepak osuši i stisne.

Još jedan savet je da na mesto gde žica izlazi, zalepite komad hirurške trake u boji kože. U apoteci potražite kaiš od izdržljivog, vodootpornog materijala koji se neće brzo istrošiti. Kada se traka vremenom istroši, jednostavno zalepite novi komad i žica vas neće bocnuti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati