Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

16. 03. 2022. 10:26 0

Tajna zdrave kose Megan Markl

Odgovor na Konstraktino pitanje iz pesme "In corpore sano", koja li je tajna zdrave kose Megan Markl, postoji, a dao ga je njen lični frizer Džordž Nortvud, čiji trikovi, kako ističe, i nisu tolika tajna.

Džordž stoji iza najpoznatijih frizura Megan Markl, poput elegantne punđe na kraljevskom venčanju, te njenih prepoznatljivih ležernih talasa. Za magazin "Vogue" je otkrio osam pravila kojih se pridržava pri stiliziranju vojvotkinjine kose.

- Jedan od mojih prepoznatljivih stilova su "nedovršeni" talsi. Tako kosa izgleda šik i prirodno bez puno napora. Izgleda prirodno, te tako ostavlja utisak zdrave kose, jer može prikriti dosta nedostataka - ističe frizer.

- Dobar sprej za volumen ili teksturu može biti izvrsna baza za stajling. Bez obzira da li je vaša kosa u dobrom stanju ili ne, korišćenje proizvoda za povećanje volumena pre oblikovanja daće iluziju gušće, zdravije kose - otkrio je Džordž.

Zatim je nastavio...

- Pegla za ravnanje kose može uzrokovati nakupljanje statičkog elektriciteta u mlohavoj kosi i ukloniti sav prirodni pokret iz frizure, dok figaro dodaje volumen. Redovno, kvalitetno šišanje poboljšaće zdravlje vaše kose, kao i njenu pokretljivost - izjavio je Nortvud.

Frizer ističe kako redovan dubinski tretman oživljava suvu, ispucalu kosu po zimi.

- Dobra maska ​​za kosu koja se koristi na nedeljnoj bazi, osiguraće da vaša kosa dobije intenzivno regenerisanje - objasnio je i nastavio:

- Sušenje na suncu je jako dobro za zdravlje vaše kose. Kosa postaje zdravija i jača, te se manje suši i kovrdža. Jedan od mojih prepoznatljivih lukova je neuredna punđa. Funkcioniše u mnogo različitih prilika, a može se nositi visoko ili nisko. To je sjajan izgled koji lako možete napraviti kod kuće. Temeljno pranje veče pre nego što je planirate oblikovati pružiće vam dobru podlogu za ovu frizuru - otkrio je.

Podsetimo, Konstrakta je za beogradske medije otkrila zašto je u pesmi "In corpore sano" opevala upravo kosu Megan Markl.

- Odlučila sam se da u pesmi spomenem Megan Markl jer novine pišu da ima lepu kosu. Ma, ima lepšu kosu i od Kejt Midlton, da se ne lažemo. Kejt ima lepe šešire, a Megan lepu kosu. I Megan je prognana, a mi podržavamo prognane ljude - izjavila je pevačica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati