Savremena žena

Direktno.rs

14. 03. 2022. 17:04 0

Osveta bivšem joj postala stil života: Uživa (FOTO)

Niki Misureli se osvetila bivšem partneru pošto joj je rekao da neće moći da podnese dugo putovanje motorom.

NJen bivši dečko planirao je 'putovanje za momke' iz SAD u Argentinu i ona je očajnički želela da mu se pridruži. Ona je za "Independent" rekla da ju je odbio, rekavši da je "previše opasno i intenzivno" za devojke.

Nakon što je bila povređena njegovim uvredama, oni su raskinuli, a ona se odvažila sama da krene u dugu i napornu pustolovinu. Možda zvuči kao neki loš scenario, ali je priča fenomenalna.

Nikki je položila vozački ispit i koristila svoju Hondu CBR600RR da putuje širom sveta. Prvo putovanje je bilo od Aljaske do Paname, pokrivajući skoro 20.000 kilometara zadivljujućeg pejzaža!

Vremenom se navukla na "putujući" način života i nije htela da prestane. Rekla je: „Nemam kuću i jedva da imam imanje. Povukla sam sav svoj novac za penziju i prodala skoro sve svoje stvari."

Onda je modifikovala svoj sportski motor dodavanjem duplih sportskih guma kako bi mu omogućila da putuje kroz složeniji teren. Prošlog meseca je završila putovanje dugo oko 9000 kilometara kroz Italiju, Španiju, Portugal, Gibraltar, Austriju, Sloveniju i Maroko.

Ali ovo epsko putovanje nije uvek tako glamurozno. Jednom je bila primorana da zaspi u tunelu na autoputu u Italiji. Rekla je: „Kampovala sam u planinama, ali je bilo stvarno hladno. Pljuštala je kiša i samo sam želela da se sakrijem negde gde je toplo i nema vetra. Tako sam jednostavno odlučila da prespavam u tunelu"

Niki takođe ima šator i višeću mrežu koja joj omogućava da spava skoro gde god želi - što takođe smanjuje troškove. Ako razmišljate kako uspeva da ne radi ništa, Niki uspeva da radi na pola radnog vremena između svojih vožnji kada treba da se dopuni bankovni račun.

NJena sledeća avantura biće Bliski istok ili Severna Afrika i uprkos očiglednom riziku, Niki se ne može lako uplašiti. "Loše stvari se mogu desiti bilo gde u svetu, ali ima više dobrih ljudi nego loših“, objasnila je ona.

"Želim da žene širom sveta izađu napolje i putuju. Ako želite nešto dovoljno jako, to možete to učiniti!"

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati