Savremena žena

Direktno.rs

14. 03. 2022. 12:11 5

Pala vozački, nije ni upalila kola: Nebulozan razlog

Devojka (17) iz Lenkešira u Engleskoj pala je vozački ispit, a da nije stigla ni da upali automobil i počne s vožnjom, prenosi "LADbible". Razlog pada ispita je neverovatan i mnogi, s kojima je podelila ovu vest, ostali su šokirani.

Naime, kada je predstavnik komisije seo u automobil, primetio je komadiće gumice za brisanje ispod svojih nogu i oborio devojku jer je „automobil bio prljav i nespreman za vožnju“.

Najgore je, priča njen otac Pol Tarner, što haos u automobilu uopšte nije bio njen, već od instruktora kojima su ostali tragovi gumice jer su brisali nešto u svom zapisniku pre njenog polaganja.

„Nije kao da su bile prazne limenke ili smeće svuda… Cela situacija je suluda. Raspravljali su se 10 minuta, ali nije popustio. Pala je ispit a da uopšte nije ni vozila. Bila je tužna i u suzama, a nije uspela da dobije ni povrat novca koji je tražila, jer priliku za ispit praktično nije ni dobila.“

Njen otac dodaje kako se na vozački ispit u Britaniji čeka mesecima, što otežava samo polaganje jer prolazi puno vremena bez vožnje. „Moja ćerka je toliko štedela za ovo, baš je nepravedno.“

Iz agencije za vožnju i bezbednost vozila (DVSA UK) dali su izjavu za medije: „Izdate su smernice da se automobili koji se koriste na vozačkim ispitima moraju očistiti pre testa kako bi se smanjila mogućnost zaraze koronavirusom. To se mora poštovati", stajalo je u izjavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati