Savremena žena

Direktno.rs

09. 03. 2022. 16:15 0

Kameron Dijaz: Kreme mi skupljaju prašinu

Glumica Kameron Dijaz otkrila je da nije opsednuta izgledom otkad je napustila Holivud.

Dijazova (49) se 2015. povukla iz glume i udala za muzičara Bendžija Madena, i kaže da smatra da je povukla pravi potez iako je u međuvremenu odbila ponude za snimanje filmova vredne oko 100 miliona dolara.

Jednom prilikom objavila je na Instagramu fotografiju bez trunke šminke i tako pozvala što više žena da urade isto.

"Pozivam vas da se slikate. Fotografije bi trebalo da izgledaju kao ova moja. Na običnoj pozadini, ovo opšte kadriranje, možete da ih izrežete bliže portretu, i što je veća definicija to bolje! Ovog puta bih želela da vidim više tog vašeg lepog lica nego tela. A ako želite, možete da se fotografišete i sa svojom mamom i ćerkom zajedno, i na taj način izrazite vaš putovanja kroz starenje. Volela bih da vidim te fotografije", između ostalog, pisalo je u objavi.

Ovim je Dijaz poručila svim ženama da nema razloga se plaše starenja, i kriju svoje godine filerima, botoksom ili filterima, jer svaka je žena lepa na svoj način, a i samo se setite one stare "što je vino starije, to je bolje".

Priznale je da je u Holivudu verovala u pogrešne stvari.

"Upala sam u holivudsku zamku, i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene podvrgnute. Verovala sam u sve te pogrešne stvari i dozvoljavala da me tretiraju kao objekat, apsolutno", rekla je ona.

"Teško je iz tog ugla ne gledati sebe, ne upoređivati se s drugima i ne osuđivati svoj izgled. Ja ne moram više da brinem kako izgledam. Izgled mi je bukvalno poslednja stvar o kojoj razmišljam, tokom dana mi ne padne na pamet. Živim kao zver, ne umivam se. Imam milion nekih kozmetičkih preparata i svi skupljaju prašinu na policama", rekla je ona.

"Možda dva puta mesečno uzmem neku kremu, namažem je i pomislim - pa da, valjda je ovo dovoljno, radiće i ako je stavim samo jednom? Jednostavno nisam trenutno u situaciji da trošim bilo koju količinu energije na izgled", rekla je ona.

Kameron više ne brine da li je "drugima" lepa, već uživa u životu!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati