Savremena žena

Direktno.rs

23. 02. 2022. 13:59 2

Manekenka ne može da zatvori oči posle fejsliftinga

Ruska manekenka Julija Tarasevič (43) otkrila je horor koji je preživela zbog plastične operacije nakon koje više ne može da zatvori oči, pa čak ni da se nasmeje.

Julija je bila drugoplasirana na međunarodnom takmičenju za Mis pre dve godine, ali ubrzo nakon toga odlučila je da se podvrgne nizu zahvata u jednoj klinici u Krasnodaru, na jugu Rusije.

Majka dvoje dece rekla je da joj je lice postalo jako natečeno i upaljeno nakon operacija vrednih 3.000 funti, a koje su uključivale fejslifting, blefaroplastiku (kozmetičku korekciju kapaka) i mini-liposukciju.

"Došla sam tamo s prelepim, zdravim licem. Samo sam htela da ispravim neke sitnice uzrokovane starenjem. Ali, nažalost, izgubila sam svoje zdravlje", rekla je manekenka.

Julija sada ne može da pomera delove lica, niti da zatvori oči uprkos tome što se oporavila od operacije i potrošila 20 hiljada funti na pokušaje ispravljanja problema, koji su se pokazali bezuspešnima.

Sada je podnela krivičnu prijavu protiv dvojice lekara koji su učestvovali tokom operacija, a oni tvrde da su komplikacije nastale kao posledica retkog genetskog defekta, piše Daily Mail.

"Imam ožiljke koji su mi nastali na obrazima nakon što su mi uklonili tkivo. Oči mi se ne zatvaraju i ne mogu da se nasmejem. Ne mogu da podignem gornju usnu, a jedan deo lica uopšte ne osećam. Na operaciju sam otišla jer su mi sve prethodne analize bile u redu. Budući da sam pre ovoga već imala jednu plastičnu operaciju, napravila sam rinoplastiku i prošla je savršeno, bez ikakvih genetskih abnormalnosti", dodala je manekenka.

Ona se u međuvremenu oglasila na Instagramu, gde je napisala da će se uskoro oglasiti s detaljima horora kroz koji je prošla, te je zamolila javnost za razumevanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati