Savremena žena

Direktno.rs

14. 12. 2021. 13:22 1

Izgubila bebu: "Konci i ožiljci zbog doktorke" (FOTO)

Darija Jelić, blogerka iz Crne Gore, otvoreno je ispričala svoju tešku priču o gubitku bebe i odluci lekara da joj u 13. nedelji trudnoće urade operaciju carskim rezom.

Fotografija koju je podelila i teška priča koju je ispričala potresle su region.

“Ovo sam ja,

Pre tačno mesec dana, 11. avgusta, izgubila sam bebu. Možda bih sve to lakše podnela da se i dalje ne borim sa posledicama, jer je doktorka odlučila da plod ukloni carskim rezom, iako sam bila samo 13. nedelja trudnoće.

Bez ikakve veće pripreme spustili su me u salu, navodno uspavali, a onda sam sve čula i osećala užasne bolove tokom operacije. Izgubila sam veliku količinu krvi.

Bilo je na odeljenju svega – od toga da mi “trudnoću ne bi spasili ni u Hjuston da sam otišla”, preko upale pluća, do toga da je “trebalo da odem kod tog što mi je rekao da mi nije trebao carski”.

I trebalo je, a nisam, i to je moja najveća greška! Trebalo je jer sam tu dobila infekciju reza, što je dovelo do toga da imam dve rupe od dva centimetra, kroz koje mi se bešika vidi i koje su ostale otvorene punih mesec dana!

I ona je sve vreme govorila da je to okej, da to tako treba!

Onda smo, naravno, doduše kasno, potražili drugo mišljenje, tačnije čak tri – i svi su bili šokirani, prvenstveno činjenicom da mi je odrađen carski rez u 13. nedelji, a zatim otvorenim ranama, tačnije rupama na stomaku!

Tri privatnika, sva trojica zgorženi prizorom, odbili su da uzmu i jedan cent. Predložili su mi da opet odrade operaciju, kako bi očistili ranu i ponovo me ušili.

Od trauma koja sam doživela u barskoj bolnici prvo sam odbila, ali juče sam ponovo operisana, naravno, daleko od barske bolnice.

Nosim na sebi mnogo konaca, ožiljaka, trauma, bolova, neprospavanih i preplakanih noći, a sve zbog doktorke koja nije umela, nije htela i znala da odradi svoj posao!

Verovatno sam fenomen u svetu sa odrađenim carskim rezom u 13. nedjelji i, na duže vreme, ugroženim zdravljem!

Srećom, tu je porodica, moja najveća podrška!

Ovo je moja priča, patnja i bol, smeštena u ovih par redova, u najkraćoj verziji!

Dobro obratite pažnju kod kog doktora idete i kako se ophode prema vama, ne dozvolite da vas bilo ko vredja, niti da viče. Pobunite se, reagujte, jer su vaše zdravlje i život u pitanju!”

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati