Savremena žena

Direktno.rs

29. 09. 2021. 09:14 0

Rascvetali vrhovi kose: Koliko često morate kod frizera

Ispucali vrhovi su glavni neprijatelj svake lepe i zdrave frizure. Upravo na vrhovima se odmah vidi kasnimo li na svoj sastanak s frizerom. Ali, koliko ćesto zaista treba ići na šišanje?

Ispucali vrhovi pokvariće svaku frizuru. Ovaj mrski problem ne može nikako da se sakrije, a jedino rešenje je da odrežete vrhove. Ali, to ne znači da morate na svake dve sedmice ići kod frizera.

Koliko često treba skraćivati vrhove zavisi od tipa vlasi i od njihove dužine. Smatra se da prosečno treba ići kod frizera na šišanje na svaka dva meseca, odnosno idealno bi bilo - sedam do osam sedmica nakon prethodnoh šišanja.

Takozvani dugi bob je frizura koja odmah u prvi plan stavlja ispucale vrhove. Ako imate ovu frizuru, treba da odete kod frizera nakon četiri do osam nedelja.

Stepenasta duga frizura je savršen izbor za one koji nisu toliko česti kod frizera. Na ovoj frizuri se najmanje vide ispucali vrhovi, tako da možete do idućeg termina, u zavisnosti od tipa kose, izdržati i do tri meseca.

Ako imate dugu kosu, to ujedno znači da već duži period niste konkretno ošišali svoju kosu. Ali, što je duža vlas, to je pri kraju tanja i sklonija pucanju. Zato, ako imate dugu kosu, kako bi ona ostala zdrava, vrhove bi trebalO da šišate na svake četiri sedmice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati