Savremena žena

Direktno.rs

20. 05. 2022. 13:28 0

Spasila brak: Stavila sebe na prvo mesto

Jedan od najlakših načina na koji to možete da uradite u braku je da se "pozabavite sami sobom". Radite ono što vas čini srećnim i ispunjenim. Na primer, kupite sebi nešto, upišite jogu ...

Rori Raie, terapeut i stručnjak za veze, opisala je sopstveno iskustvo spašavanja braka. Kaže da joj je odluka da svoje potrebe stavi na prvo mesto, umesto da stalno ispunjava potrebe svog partnera i očekuje da se on promeni, učinila njen život srećnijim. Ali ne samo da je postala srećnija, već i njen suprug.

Evo njene ispovesti:

Kada sam se udala pre više od dvadeset godina, mislila sam da nikada više neću morati da brinem o tome da li će se moj čovek ponovo udaljiti od mene. Pa ipak, dogodilo se nezamislivo: naše početno blaženstvo posle venčanja zamenjeno je takvom udaljenošću jednog od drugog da sam došla do tačke u kojoj sam osećala da živim sa nepoznatom osobom.

Pokušala sam sve da spasim svoj brak, uključujući stalne razgovore sa suprugom. Bila sam iscrpljena od pokušaja da ga promenim sve dok nisam došla do važnog otkrića koje je na kraju promenilo moj život - jedini način da ga promenim i spasim svoj brak bio je da promenim sebe.

Shvatila sam da sam u braku izgubila pojam o sebi i svojoj sreći, a to je rezultiralo istim događajem i sa mojim mužem.

Jednom kad sam počela da pravim male promene na sebi, fokusirajući se na najvažniju osobu - sebe, takođe sam počela da spašavam brak i sada smo povezani i snažniji nego ikad ranije. Ako sam uspela ja, možete i vi, evo kako:

Zaboravi na njega!

Tako je. Kao što sam malopre spomenula, stavljanje sebe na prvo mesto je ključno za podsticanje partnera da vas stavi na prvo mesto. Tada čovek primeti da poštujete sebe i da vrlo dobro znate šta ćete tolerisati, a šta ne.

To je nemoguće uraditi ako trošite puno vremena i energije pokušavajući da mu udovoljite i pružite mu ono što mislite da želi, a možda uopšte nije tako. Ovo me zauzvrat vodi do sledećeg koraka koji je spasio moj, a možda i vaš brak.

Usrećite se!

Kada se usrećite, dogodi se jedna neverovatna stvar - usrećite i njega, jer ako je žena srećna, srećan je i njen muškarac.

Jedan od najlakših načina na koji to možete uraditi u braku je da se "pozabavite sami sobom".

Radite ono što vas čini srećnim i ispunjenim. Na primer, ako želite da vas suprug usreći malim poklonima, a on to ne čini, samo sebi ih priuštite. Ne mora biti skupo, važno je da vas obraduje. To bi takođe moglo da bude upisivanje joge.

Jednom kada vaš muškarac vidi da zbog njega ne odustajete od njegovih želja, setiće se divne žene u koju se zaljubio i po čemu je ta žena jedinstvena. Promena vibracije poput one u vama zapravo može da obnovi strast vašeg partnera i spasi brak.

Vredi ponoviti: Dobar čovek voli da usrećuje svoju ženu i pokazuje joj. Voli da joj je daje, voli da je izvodi, voli da joj bude veran i voli kako se oseća kada se ona oseća dobro s njim i za njega.

Voli osećaj kada mu date do znanja da se osećate dobro. Zbog ovih emocija oseća se kao pravi muškarac i to ga čini srećnim. Dakle, ako želite da spasite svoj brak, prestanite da se iscrpljujete pokušavajući da ga promenite i umesto toga usredsredite se na to da prvo vi budete srećni, piše Have The Relationship Iou Vant.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati