Ljubav

Direktno.rs

20. 03. 2024. 21:58 0

Može li prevarant da se zaljubi u svoju žrtvu?

Moderna vremena, donela su nam moderan oblik zabavljanja.

U jeku zbivanja su društvene mreže, kao i gomila sajtova za upoznavanje. Samim tim većina nas je postala svesna povećanog broja prevaranata koji vrebaju iza lepih profila i čekaju svoje žrtve. Da, nažalost ljubavne prevare su naša realnost. Koliko god suludo zvučalo, dok jednu traže pravu ljubav, drugi traže način da nekog prevare. Nisu svi u ljubavnoj igri, zbog ljubavi.

Dakle, ovo je reklo bi se javna tajna i svi smo svesni da plivamo u prilično mutnim vodama. Ali, nešto što intrigira mnoge, među kojima su i nekadašnje žrtve prevaranata jeste “da li se oni mogu zaljubiti u svoje mete?” Iako se dešava vrlo retko, otkrivamo vam u našoj galeriji razloge zbog kojih je ovaj scenario ipak moguć.

Prevarant pada na sopstvenu iluziju

Ove osobe nisu ništa drugo nego obični lažovi koji se služe prljavim trikovima. Klasični prevaranti koji koriste lažne identitete i profile na sajtovima za upoznavanje kako bi došli do novih žrtvi. Oni su u stanju da urade sve što je potrebno da dobiju ono što žele. Malo je reći da su profesionalci u svom “poslu”, a lako biste ih mogli prepoznati samo ako biste se zapitali da li je ono što vam govore previše dobro da bi bilo istinito. Međutim, zapravo je smešto što vremenom oni nasedaju na sopstvenu manipulaciju i počinju da žive u snovima koje su izmislili.

Pre ili kasnije i oni žele da se smire

Budimo realni, sva živa bića žude za osećanjem da ih neko voli. Svi mi želimo da pronađemo svoju drugu polovinu; nekog ko će stajati kraj nas bez obzira na sve. Dok su mladi muškarci će većinom skakati iz jedne veze u drugu i želeti da imaju što je moguće više neobaveznih avantura. Međutim, na kraju svaki od njih će želeti da ima kraj sebe ženu s kojom će moći da se skrasi. Prevaranti nisu ništa drugačiji po tom pitanju. U tom pogledu nije retkost da se pretvarant sasvim neplanirano zaljubi.

Njegovo srce dobija bitku nad glavom

Činjenica je da se ljubav javlja kada je najmanje očekujemo. One ne bira savršeno vreme, a ni mesto. Može vam se dogoditi da se svim srcem zaljubite u slučajnog prolaznika, a isto tako i prevarant može da “padne” na svoju žrtvu. Bez obzira na to koliko ste pametni i taktični, ljubavi je nemoguće odoleti. Možda taj momak nije imao nameru da se odabranom novom žrtvom ima bilo šta ozbiljno, ali njegovo srce je imalo drugačije planove.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]

Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati