Ljubav

Direktno.rs

27. 02. 2024. 22:03 0

Savetnica za "afere" o tri načina borbe s tim nagonom

Pre nego što što se prepustite aferi van svoje veze, pokušajte da uradite ovih nekoliko stvari.

Nekada je iskušenje da prevarite supružnika ili partnera veoma veliki izazov, a odupiranje tom porivu može da bude teško.

Zato Lauren La Ruso, koja sebe naziva "konsultantom za afere", viralno daje savete ljudima koji su "na ivici" kako da ne skliznu u prevaru i da se izvuku iz te situacije.

- Sasvim je normalno da, čak i kada ste u braku ili u posvećenoj vezi, osetite privlačnost prema drugim ljudima - započela je svoj savet terapeutkinja, a njen video je pogledao 1,1 milion ljudi.

- Na kraju krajeva, još nismo mrtvi. Ali, ako osećate da ste u iskušenju da izađete iz braka i imate aferu ili ste neverni, shvatite to kao ozbiljan znak upozorenja za svoj brak - upozorava.

Umesto da se prepustite svojim impulsima i uskočite u krevet sa nekim izvan svoje veze, La Rusova predlaže tri mere kako biste ipak spasili vaš brak.

- Prvo, možete da odete kod svog supružnika i da iskoristite situaciju kao poziv za buđenje. Recite nešto poput: "Mislim da je naš brak u opasnosti. Hajde da pričamo o tome kako se osećam" - istakla je konsultant i, kao drugi predlog, ohrabrila je one koji koketiraju sa "prevarom" da razmotre i uvođenje stručne pomoći. Ona je dodala:

- Možete da sklonite svog supružnika u stranu i da mu/joj kažete da je vreme da odete na savetovanje za parove kako biste imali siguran i neutralan prostor da razgovarate o tome šta vam je potrebno u braku.

Njen poslednji biser mudrosti odnosio se na introspektivu.

- Pod tri, možete da vratite fokus na sebe i da se zapitate šta je to što vam je potrebno i što želite, a što vas privlači i tražite izvan braka - naglasila je Lauren.

Kako primećuje "The New York Post", njeni saveti nisu prošli bez negativnih komentara.

- Čim kažete bilo koju od te tri stvari u vezi, ona je osuđena na propast - ​​upozorio je jedan skeptik sa društvenih mreža, dok je drugi dodao da su to "apsolutno užasni saveti“:

- Individualna odgovornost! Nemojte da kažete svojoj drugoj polovini da ste izneverili svoj deo dogovora. To je obaveza - voleti partnera i poštovati obavezu. Prestanite sebično da se fokusirate na svoje potrebe i dajte sto odsto sebe i dozvolite da prođe neko vreme.

La Rusova međutim, insistira na tome da njeni ljubavni "hakovi" menjaju igru.

- Sve ove opcije su mnogo zdravije i definitivno će biti produktivnije i manje destruktivne od afere - zaključuje konsultant.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]

Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati