Ljubav

Direktno.rs

26. 02. 2024. 22:09 0

Toliko ste "naloženi" da niko ne može da vas prati?

Onima s visokom libidom je teško da shvate da neko ne želi seks, pa ponekad misle da partner želi seks, samo ne s njima, objašnjava Trejsi Koks, stručnjakinja za ljubavne veze i seks iz Velike Britanije i kaže da ne treba shvatati lično jer je problem zaista u nedostatku želje.

- Osoba sa slabijim libidom nije kriva što ne slini svaki put kad vidi grudi ili se nazire biceps, kao što ni vi niste što slinite - kaže Koks i naglašava da je upravljanje proizvodnjom testosterona (visoke doze kod visokih libida, a niske kod niskih) van naše kontrole i da su razni razlozi koji na to utiču.

- To kako nekog tretirate u krevetu će se odraziti i na drugim aspektima veze, a svađa oko toga ko je kriv vas neće nigde odvesti - poručuje stručnjakinja i naglašava da je dobro znati i da to koliko seksa neko želi ne zavisi od pola, bez obzira na to što nas društvo uverava, jer "nemaju sve žene nizak libido, ni svi muškarci visok".

Podelila je nekoliko saveta za ljude s jakim libidom.

Masturbirajte češće

- Da, ovo važi za jedne i druge, masturbiranje podstiče želju za orgazmom, ali i rešava nas napetosti - objasnila je.

Pogledajte stvari iz drugog ugla

Razmislite kako biste se osećali da je druga strana pokazala da ne želi dodire, poljupce ili seks, kaže Koks i objašnjava da oni s jačim libidom teško poveruju da drugi stvarno moraju da rade na tome da žele seks.

Neka vam tehnika bude najbolja moguća

- Neefektivne seksualne tehnike su jedan od razloga zašto neke žene odbijaju seks, jer zašto bi neko ko nikad ne svrši stalno hteo seks - upozorava Koks.

Budite njen ljubavnik iz snova, ne svoj

- Čak i ako ste odlični u tehničkom smislu, neće biti bitno ako uvek pokušavate da 'oživite' svoje maštarije, a ne njene - napominje Koks. Dodaje kako će partner/ka više hteti seks ako u njemu stvarno uživa.

Obratite pažnju kad on/ona želi seks

- Koje je doba dana, šta je bilo pre, ko je napravio prvi korak, sve to će vam pomoći da drugi put iscenirate poželjnu atmosferu - kaže Koks.

Razmislite da li ste sigurno željni seksa

- Nemojte da vam seks bude izgovor, a zapravo želite bliskost ili maženje, ali niste znali kako to da kažete - upozorava Koks.

Ne tražite više nego što možete da podnesete

Nemojte zahtevati 'seksualne bahanalije', ako bi vas zadovoljio i 'griz' - kaže Koks i objašnjava da 'samo zato što njoj ne ispada jezik kad vas vidi, ne znači da joj je manje stalo'.

Dodaje i da ne bi trebalo uvek da očekujete 'seksualni maraton, već se zadovoljite ponekad i seksom na brzinu, jer može da bude fantastično'.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]

Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati