Ljubav

Direktno.rs

05. 01. 2024. 21:57 0

Na šta se "pale" sredovečni muškarci?

Nije isto biti u krevetu sa mlađim ili starijim muškarcem.

Muškarci žele brzi i prljavi seks bez ikakvih granica? Da, moguće je. Međutim prema anketi internet stranice „LeAffair“ znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih. Na šta se to pale sredovečni?

Nežno, a ne prljavo i grubo

Verovali ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu. Naime, ljubljenje i nežan, lagani seks s maženjem nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja.

Na listi sledi "normalan seks" (što god podrazumevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem vešu i visokim štiklama, SM igrice i seks u troje. Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa uopšte im ne pada na pamet.

A mlađi momci?

Muškarci u dvadesetima i delimično u 30-im, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super. Seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu.

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine, međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu.

U srednjim četrdesetim godinama života najviše se menja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da od 45. godine muškarci, ali i žene, imaju manje seksa, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]

Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati