Ljubav

Direktno.rs

25. 11. 2023. 16:54 1

Top ili blam? Muvanja koja se ne zaboravljaju

Ako ne pokušate neuspeh je zagarantovan, to je prvo pravilo kad je reč o "muvanju", a iskusni bi dodali da je praksa najbitnija. Nekad udvaranje danas "upucavanje", termin nije bitan, ali pravila se ne menjaju sa godinama.

Popularni "start" uvek je tema među svima, a dobro je poznato da baš prvi utisak u velikoj meri određuje dalji tok komunikacije.

Nekoliko sagovornika ispričalo je za portal Direktno.rs najlepša i najoriginalnija "muvanja" koja su doživeli.

- Čitao sam knjigu u kafiću, ali mi je pogled na kratko skrenula zgodna devojka. Nastavio sam da čitam, a ona se vratila, bacila drugu knjigu na sto i otišla. Unutra je bio njen broj telefona. Oduševila me i naravno da sam je ubrzo nazvao - ispričao je Predrag M. (32).

Jedna žena doživela je komično udvaranje u frizerskom salonu.

- Čekala sam na red u salonu kad je došao prijatelj mog muža. Javila sam mu se, a on me pitao da idemo na neko mirnije mesto da nastavimo "ovaj" razgovor. Kad sam mu objasnila odakle ga poznajem, izvinio se i zamolio me da ništa ne pominjem mužu - prepričala je Branka S. (36).

- Sedela sam za barskom stolicom i pila piće. Dečko mi je prišao, uzeo nekoliko kocki leda iz kible, bacio na pod i zgnječio ih. "Sad kad smo probili led mogli bismo da se upoznamo", rekao je posle toga i uspelo mu je. Pomislila sam "Ma daj koji fazon", ali nasmejao me, upoznali smo se i super što jesmo - rekla je ona.

Mirko P. (29) je na jednoj žurci devojci koja mu se dopala ukrao indeks, pa je pronašao na društvenim mrežama i romansa je mogla da počne.

A čuli smo i iskustvo iz jedne državne ustanove.

- Stajala sam i tiho pričala telefonom u hodniku te zgrade. Gospodin je naišao, stao pored mene i čekao da završim. Nisam odmah shvatila da mene čeka, ali je prišao kad sam završila razgovor i rekao da me nije sretao ranije."Došli ste poslom, ali dozvolite da Vam platim piće". Dopalo mi se što je iskren i direktan, što ga nije sprečilo "sterilno" okruženje u kom smo bili. Uvek imam želju da upoznam takvog muškarca - kaže Maja K. (38).

Ipak, najoriginalnije "upucavanje" doživela je Katarina K. (31) na plaži u Crnoj Gori.

- Bio je tu neki frajer do mene na plaži. Očijukali smo se, ali ništa se nije dešavalo dok nije došao do mene sa kremom za sunčanje i rekao "Oli me namazat'". Mnogo je bilo smešno, nije mi bilo do mazanja, ali upoznali smo se, smejali.. baš super lik - prisetila se ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]

Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati