Ljubav

24. 11. 2023. 09:00 0

Kako da zavedete frajera: Ima trikova i laki su

Ne kaže se uzalud da u ljubavi i ratu nema pravila. Kada je reč o zavođenju, gotovo da i nema oružja koje nije dozvoljeno.

Spremni smo da koristimo sve mogućnosti koje su nam na raspolaganju da bismo uspeli u zavodničkom pohodu i zadovoljili strasti koje u nama plamte. Osvojiti onog za kog nam zaigraju leptirići u stomaku. I srce...

Ljubav je luda stvar, a požuda još luđa. Možda ste se i same zatekle u situaciji da mu govorite ono što mislite da bi želeo da čuje samo kako biste mu se dopali.

Ili čak ste potisnuli svoje stavove, umanjili uspehe ili još nešto gore da bi se druga strana osećala bolje, a mi se osećali poželjnim društvom?

Moramo li zaista da radimo sulude, možda nesvesno i opasne stvari da bismo zadivile muškarca koji nam je zapao za oko?

Sigurni smo da nema potrebe za radikalnim potezima. Postoje mnogo suptilniji, a opet vrlo korisni i efikasni načini privlačenja pažnje i zavođenja.

Jedan od najjednostavnijih, a opet važnih je govor tela. Osvestite svoju ženstvenosti, budite samouverene i dopustite da vaša ženska senzualnost dominira.

Ne zaboravite da nabacite osmeh jer upravo u tome leži ključ uspeha. Naime, osmehom šaljemo poruku da smo otvorene za komunikaciju. S ozbiljnim izrazom lica možemo delovati nedodirljivo, a to ne želimo. Budite svoje.

Bez glumatanja

U ljubavi se zaista ne može glumiti. Ako tako počne, vaš scenario će biti kratkog veka.

Nemojte dozvoliti da vas potreba za partnerom dovede do toga da glumite samo da biste ga osvojile. Budite prirodne, ono što jeste i istaknite svoje prednosti. Dugoročno to se najviše isplati za obe strane.

Poslužite se slobodno efikasnim, ali bezopasnim trikom. Iskoristite moć mirisa.

Koliko ste puta primetili nekog samo zato što ste ga "namirisali" pa ste okrenuli glavu i zadržali pogled na toj osobi koja vas je privukla najpre - mirisom. Prave parfemske note mogu biti pouzdan partner u službi zavođenja.

Moć mirisa je čudesna. Postoje istraživanja koja su pokazala da gotovo 90 odsto muškaraca smatra kako upravo miris može povećati privlačnost.

Žene to znaju od davnina, a apsolutna kraljica i na tom polju bila je Kleopatra.

Kada birate ko će biti vaš saveznik u igri zavođenja, birajte mudro, neka miris kanališe vaše želje. Iskoristite učinke koje pojedine note imaju na naša čula.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]

Video dana

Dežurni krivac

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati