Ljubav

Direktno.rs

27. 10. 2023. 22:02 0

Muškarci otkrili sa kojim ženama bi najradije varali

Jedna platforma za odrasle sprovela je istraživanje na uzorku od 1.300 muškaraca kako bi došla do saznanja šta je to što je presudno kada je reč o preljubi.

Ovo istraživanje pokazalo je da je proces izbora ljubavnice mnogo "promišljeniji" od pukog susreta sa zgodnom nepoznatom ženom u baru. Naime, 27 odsto ispitanih otkrilo je da bi prevaru najpre počinili sa koleginicom s posla ili s prijateljicom.

- Druga žena se često prikazuje kao tajanstvena zavodnica, ali istina je da, ako muškarac ima aferu, to će verovatno biti s nekim koga već poznaje - otkrili su istraživači za Dejli mejl.

Čak 23 posto muškaraca reklo je da bi ipak bili veoma srećni da se prevara desi sa nepoznatom osobom, tokom putovanja, na primer.

Oni koji su već prevarili partnerku otkrili su da su to učinili da bi pokušali da spasu svoj brak, a ne da bi ga uništili, piše Index.hr.

Kompanija je posle istraživanja naglasila i važnost aplikacija za spajanje.

- Umesto da se povežemo s nekim iz našeg društvenog kruga ili, još gore, iz poslovnog kruga, na dejting aplikacijama možemo da pronađemo istomišljenike koji su možda isto u braku i s kojima je manja šansa da budemo otkriveni.

Istraživanje je pokazalo i da je čak 99 posto muškaraca u jednom trenutku razmišljalo o preljubi ili ju je počinilo. Kao glavni motiv pokazao se seks, tačnije potraga za boljim seksualnim zadovoljstvom.

A što se žena tiče, njih 39 odsto priznalo je da je imalo aferu, a 35 odsto je priznalo da je razmišljalo o njoj. 54 posto od onih koje jesu prevarile svoje partnere otkrilo je da se to dogodilo nakon što su dobili decu.

Većina i žena i muškaraca otkrila je da su se u preljubu upustili zbog potrebe za fizičkim zadovoljstvom. Samo 5 odsto žena tražilo je emocionalnu zamenu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]

Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati