Ljubav

[ Izvor: Nova. rs ]

20. 10. 2023. 22:15 0

Nemate gde da imate seks: Koliko koštaju hoteli, kola...?

Ukoliko ste u braku ili živite s partnerom – verovatno imate redovan seks. I to je dobro, ali ovo nije priča za vas. Ovo je priča za ljude koji nemaju seks zato što imaju manjak kvadrata, zato što žive s roditeljima u malom stanu ili pak žive u punoj kući s partnerom i svojim ili njenim/ njegovim roditeljima u stanu u kojem su zidovi toliko tanki da se čuje kad u drugoj sobi neko diše.

Prostor za seks je tema koja je važna koliko i koristi koje seks ima na zdravlje muškarca i žene.

Na ovom mestu posetićemo vas da u Srbiji 65 odsto mladih, uzrasta od 18 do 35 godina – dakle seksualno najaktivnije populacije – živi sa roditeljima, pokazuje poslednje istraživanje Eurostata.

Iako odlaganje osamostaljivanja ima veze i s nekim tradicionalnim normama i manjkom para, ne treba dopustiti prilikama da utiču na vaše intimne odnose. Zato smo malo razmotrili kakve sve mogućnosti imate ako već nemate miran kutak za intimne odnose.

Pozajmiti sobu od drugara

Naravno, svako ko ima prijatelje – ima i više mogućnosti. Oduvek je bilo dobrostojećih drugara spremenih da vam ostave ključ ispod otirača, saksije i na ivici štoka od vrata. I to za dž.

A evo koliko bi trebalo da izdvojite para ukoliko za jedno seksi veče ili vikend hoćete da iznajmite hotelsku sobu, hostel, stan na dan ili kućicu na periferiji.

Seksi noć u hotelu

U Beogradu ima puno hotela, a poslednjih godina ih je sve više. I ima ih za svačiji džep.

Noć u nekom beogradskom hotelu može da vas košta od 40 pa do 800 evra za noć.

Recimo, noćenje u Hotelu N na Voždovcu košta 4.571 dinar po osobi. U Garni Hotel Chicha – Winery Škrbić staje 4.287 dinara za noć po osobi, u Slaviji noćenje košta 6.212 dinara po čoveku – a sve što je luksuznije, veće, lepše i više košta. Dakle, okvirno morate da pripremite minimum 10.000, pa plus taksi, večera i piće.

A ukoliko hoćete da se istaknete – možete da iznajmite sobu u hotelu Hilton – za to morate da izdvojite i više od 82.000 za noć po osobi (od 82.450 do 88.201 dinara za noć – ali možete i da lovite popust od 57%, pa da u Hiltonu provedete seksi noć za 2 x 35.755 dinara).

Stan na dan

Kada je reč o stanu na dan, to je već nekoliko godina veoma unosan biznis u srpskoj pretonici. A ima ih – od jeftinih do luksuznih, od 19 evra za stan po danu, ali ima i stanova koji na dan koštaju i 150 evra. Ako hoćete prosek – treba da spremite od 30 do 80 evra za noć. Verovatno najbolje mesto da pronadjete idealan stan na dan u Beogradu jeste sajt Stan na dan ili pak čuveni AirBnB ili Booking.

Vikend u kućici van grada

Ako se odlučite na seksi vikend van grada, onda valja da spremite malo više para. Na Fruškoj gori možete da iznajmite vikendicu po ceni od 58 do 280 evra za noć. U okolini Beograda možete da iznajmite kuću po ceni od 35 do 300 evra.

Boravak na nekom splavu na Savi koštao bi vas oko 100 evra na dan.

Na Majkinom salašu noćenje u dvokrevetnoj sobi po osobi košta 3.000 dinara – dakle potrebno je da to pomnožite sa dva.

Rentiranje automobila

Ukoliko imate auto, potreban vam je benzin za gorivo, na primer do Avale.

Ukoliko nemate auto, a vas i vašeg partnera/partnerku uzbuđueje da vodite ljubav u kolima – onda možete da iznajmite automobil već po ceni od 17 evra (2.040 dinara) za dan, ali uz depozit od minimum 150 evr

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]

Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati