Ljubav

Direktno.rs

08. 10. 2023. 09:00 4

"Vraćam ti muža, jer te stvarno voli": Pismo ljubavnice

Nedavno je na društvenim mrežama osvanulo pismo koje je ljubavnica poslala supruzi čoveka s kojim se viđa

Ljubavnica je poslala pismo njegovoj supruzi, a ono je postalo viralno na društvenim mrežama.

Njene iskrene reči nisu samo otvorile oči supruzi, već su i mnogim ženama širom sveta poslužile kao snažna poruka o hrabrosti, istini i saosećanju.

U pismu, ljubavnica je detaljno opisala svoju vezu s suprugom i iznela istinu o njihovoj tajnoj vezi. Otvoreno je priznala kako su se sastajali, kako je njen suprug često dolazio kod nje pod izgovorom odlaska u teretanu.

Prenosimo ga u celosti.

- Sigurno si zaprepašćena čitajući ovo, ali istina je da tvoj suprug nije onakav kakvim ga ti vidiš. Osećam potrebu da ti otkrijem nešto što će ti slomiti srce, ali je važno da znaš istinu. Već pola godine sam u vezi s tvojim suprugom, a ti nisi znala ništa o tome.

Viđamo se dok on tebi kaže da ide u teretanu. Možda nisi primetila promenu u njemu jer uopšte ne ide tamo. Umesto toga, dolazi kod mene svaki drugi dan. Iako smo osećali privlačnost jedno prema drugom, vreme je da staviš tačku na našu aferu.

Tvoj suprug je frustriran tvojim ponašanjem. Nervira ga što ga pratiš svuda i što stalno kritikuješ sve što radi. Nervira ga tvoja stalna nervoza i odbijanje svakog pokušaja da te usreći. Dolazi kod mene ne zato što me voli, već da bi se oslobodio stresa i pronašao razumevanje koje kod tebe ne nalazi. Molim te, pusti ga da te voli, pusti ga da te usreći, prestani stalno da ga kritikuješ.

Možda ćeš poželeti da ga ostaviš nakon što saznaš za aferu, ali pre nego doneseš odluku, razmisli o svojim postupcima. Ja sam inicirala našu vezu, a on je bio više zainteresovan za razgovor. Često smo pričali o tebi, više nego što smo delili nježnost. Ne želim više da se mučim ni ja ni on. Vraćam ti ga da rešite svoje probleme. Razmisli dobro o svemu! - poručila je ona.

Šta vi mislite o ovom potezu ljubavnice?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]

Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati