Ljubav

Direktno.rs

10. 09. 2023. 21:57 0

Tri tajne: Ovako ćete postati nenadmašni u seksu

Svako želi da u krevetu bude dobar i pokaže ono najbolje što zna. Ali nije uvek sve u tehnici. Ako želite seks o kojem nećete prestati da pričate i razmišljate, odnosno onaj koji će se činiti kao neka izuzetno romantična scena iz filma, isprobajte ove tri jednostavne tajne, piše Medium.

Ono što prvo treba znati je da radost seksa nije fizička, i da su stvari koje radimo jedni drugima s telima dobre, ali da se zadovoljstvo događa u mozgu. Možete savladati svaki pokret u priručnicima, ali ako ih ne izvodite na način koji odjekuje u kontrolnom centru, to je samo besmisleno trljanje. Takođe, osnovna fizička kompatibilnost je važna, ali osim toga, veća dužina, veći obim, više lupanja, više ljubljenja, više minuta, sati ili bilo čega što radite, ne doprinosi većem užitku. Svako, bez obzira na opremu koju ste dobili, može iskoristiti tajne za nezaboravan seks.

Treba znati i da orgazam može biti intenzivan i snažan ili ‘dosadan’. Još jedna važna stvar je i da nezaboravan seks ne zavisi od savršene zadnjice, velikih grudi, ravnog stomaka ili definisanim trbušnim mišićima. Kada zračite ljubavlju, njeno svetlo daje briljantan sjaj, a to određuje kako vas vaš partner ili partnerka vidi.

Najveći pojačivač uživanja je osećaj simpatičnosti ili kada ste s partnerom na istoj talasnoj dužini, a važno je i znati kada stati i kada nastaviti, kada promeniti položaj. Osim toga, potrebno je i znati kada poslati poljubac ili jednostavno pogledati partnera u oči i nasmešiti se.

Slavite svaki centimetar partnerovog tela

Postoji razlika između dodirivanja za sopstveno zadovoljstvo i dodirivanja za zadovoljstvo partnera. Takođe, postoji razlika između dodira koji potvrđuje ili preuzima vlasništvo i dodira koji izražava zahvalnost. Kada slavite, prepuštate se. Kada slavite, idete polako. Kada slavite, poštujete.

Ništa nije toplije od dodira s poštovanjem. Što više poštujete, to ćete partnera dublje dirnuti i veća je verovatnoća da ćete biti zadovoljniji.

Setite se kada ste poslednji put odvojili vreme da se divite partnerovim rukama ili stopalima, da masirate ruke ili ramena, nežno milujete po kosi ili pređete rukama od bedara do nožnih prstiju. Dok se fokusirate na područja za koja ste mislili da nisu seksi, tad iznenada postaju seksi. Dodir koji slavi je magičan i osetićete naboj u vazduhu.

Povežite srca, a tek onda tela

Povezanost stvara bliskost, jer veza pretpostavlja poverenje. Kada dopustite partneru da vam se emocionalno približi, rušite ‘zidove’ i dopuštate sebi da se opustite. Ovo stanje mentalne smirenosti ima ogroman efekat na telo, priprema ga i čini vas intenzivnim i senzibilnim.

Partner tada oseća vašu energiju i hrani se njome, oseća vaše ruke pre dodira, ali važno je znati da se ništa od ovoga ne događa ako prvo ne uskladite svoja srca. Najlakši način da se uskladite je da zajedno ponavljate dve jednostavne reči: „Volim te.“ Kada izgovorite ove reči naglas, svet oko vas se topi, a vi ste spremni da doživite nešto nezaboravno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]

Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati