Ljubav

Direktno.rs

08. 06. 2023. 06:00 2

"Ne sme da se druži sa mnom od kad ima devojku"

Njegova poruka je ostavila bez teksta, a objasnila je da tog prijatelja poznaje godinama i da nikada nisu bili u romantičnoj ili intimnoj vezi. Dodala je i da je blokirao na svim društvenim mrežama

Na Redditu je jedna udata žena podelila poruku koju je dobila od najboljeg prijatelja, koji je odlučio da prekine njihovo prijateljstvo zbog svoje devojke.

Poruka je šokirala, pa je odlučila da je objavi na Reditu da bi pitala i druge ljude za mišljenje o toj situaciji. Ne samo da njen prijatelj više nije smeo da razgovara s njom, nego joj je dao do znanja da je njihovo prijateljstvo gotovo. Naime, muškarac je rekao da više ne mogu da budu prijatelji zbog njegove nove devojke i blokirao je.

Objava od odbačene prijateljice je glasila: "Ono kad ste srećno udati i pošaljete poruku svom prijatelju koji je nedavno ušao u vezu s jednom devojkom".

Nakon toga je nastavila sa sadržajem poruka.

Prva je bila njena: "Hej, kako si? Prošlo je dosta vremena otkad se nismo čuli!". Na što je on odgovorio: "Hej, jednostavno ne mogu više da razgovaram s tobom. Samo želim u potpunosti da poštujem ono što moja devojka želi jer sam izgubio njeno poverenje razgovarajući s tobom iza njenih leđa. Ne želim ni na koji način da izgubim njeno poverenje jer mi je jako stalo do nje. Naša veza je ozbiljna i jako je volim. Siguran sam da bi i ti uradila isto da i tvoj partner to traži od tebe. Nadam se da ćete ti i tvoj muž biti dobro".

Njegova poruka je ostavila bez teksta, a posle screenshota poruke odlučila je bliže da opiše celu situaciju.

- Prvo, tu osobu poznajem godinama i nikad nismo bili u romantičnoj ili intimnoj vezi. Drugo, nisam imala pojma da nije trebao da razgovara sa mnom. Treće, blokirana sam na svim društvenim mrežama - napisala je.

Ovo pokazuje sve znakove toksične veze jer kada vam partner govori da ne možete da razgovarate s nekim je kontrolirajuće - pogotovo ako je ta osoba dugogodišnji blizak prijatelj i trenutno je u braku.

Neko je u komentarima postavio pitanje da li je tu poruku zapravo pisala njegova djevojka, a njen odgovor je još više zabrinuo.

- Način na koji je to formulisano zvuči kao on, ali ne i način na koji on misli. Ona mu je 1.000 posto bila iza leđa i govorila mu šta da napiše - rekla je žena, piše Your Tango.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]

Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati