Ljubav

Direktno.rs

22. 01. 2023. 12:04 1

Ove navike muškaraca ozbiljne žene ne tolerišu

Mnoge žene dok su sasvim mlade tolerišu neka ponašanja muškarca koja nisu prikladna. Tokom života i kada steknu određena iskustva, mnogo toga se menja i na ovom planu, a mnoge žene postaju manje tolerantne prema lošim navikama.

Šta su znaci uzbune u vezi za zrele žene?

Neodgovornost

S vremena na vreme se desi nešto neočekivano i nađe se opravdan razlog za to, ali ako se stalno dešava da se muškarcu ne može verovati - ako stalno otkazuje dogovore i ne ispunjava ono što obeća, to ukazuje na njegovu neodgovornost i ravnodušnost.

Dugotrajna nezaposlenost

Nezaposlenost je problematična sa finansijske tačke gledišta, ali se ponekad dešava. Druga stvar je ako je muškarac dugo nezaposlen i praktično živi ili želi da živi na tuđim leđima. Zrela žena ovo neće dugo tolerisati.

Neurednost ili loša higijena

Ništa ne odbija ženu brže od muškarca koji ne vodi računa o sebi, zapušten je i ne trudi se da izgleda ni najmanje prihvatljivo za javnost. Kada je u pitanju lična higijena, više nije uvek bolje, ali osnovne higijenske navike su ono što je neophodno.

Njegova majka diktira njegov život

Možda zvuči pomalo kao scena iz filma, ali mnogim muškarcima, čak i u zrelim godinama, život diktira majka. Mnogi muškarci i dalje žive sa svojom majkom, što u principu nije toliko problematično koliko brojni problemi koje ova dinamika, ako nema zdravu osnovu, nosi sa sobom. To može biti međusobna zavisnost, emocionalna nezrelost i strah od veze sa ženom. Iseljenje i samostalan život su veliki deo ličnog razvoja i ako muškarac nije napravio taj skok, to može imati negativan uticaj na druge aspekte njegovog života.

Zastareli pogled na žene

Neki muškarci imaju veoma staromodan pogled na žene i ponašaju se kao da je žensko mesto isključivo iza šporeta i da su muškarci pripadnici više rase. Ovakvo ponašanje moralo bi da odbija sve žene, a one koje su zrele, pametne i ozbiljne odbija sigurno.

Loše tretiranje ljudi

Mnogi se slažu da o čoveku mnogo govori način na koji se ponaša prema ljudima koji su mu „potčinjeni” u određenoj vezi. Muškarac koji je nepristojan prema vrednom osoblju restorana otkriva onoga što dolazi ako budete sa njim. Kako se ponaša prema konobaru, tako će se i jednog dana ponašati prema vama, a zrele žene su toga svesne. Ako muškarac ne položi „test konobara“, nemojte pristati na vezu sa njim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati